[I/A] 第七史詩 Epic 7 (129) 地獄迷宮,你今日過左未?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
jm9block左先
好憤怒
仲以為會洗到1001
恭喜樓上連中光暗五既巴打
咩事
被迫害嘅非洲人的憤怒
抽極光陰都垃圾
刷裝合裝全部廢野,見到紅色裝以為勁野。唔係主屬廢就副屬廢
終於刷唔知幾多百幾多千場終於有件攻、暴、暴傷都有齊野裝,屌佢老味加哂去防/效果命中個啲度
抽極光都垃圾
刷裝合裝全部廢野,見到紅色裝以為勁野。唔係主屬廢就副屬廢
終於刷唔知幾多百幾多千場終於有件攻、暴、暴傷都有齊既裝,屌佢老味加哂去防/效果命中個啲度
咪撚雷人買乜鬼成品
我用木偶暗龍暗兔先可以穩陣咁到暗蘿個度,雙打手好易死
咪係,隻game 冇左第一部d 劇情就悶到抽筋
有冇玩過㗎如果冇玩過嘅通常都係 初始號
一路玩落去一路感受劇情就係正路
叫你買成品嗰啲呢真係求其一個棄坑嘅玩家都可以賣得返出嚟
嗰啲深淵有拆曬 劇情有推曬
一來買成品帳號你其實就唔知佢玩乜鳩打下pvp其實好無聊 打gvg你又好似唔知做乜
我有friend 就咁單嚟玩都覺得唔知佢玩乜 添 反而係我哋呢類型人推完劇情之後 先會慢慢以蒐集角色整頓裝備無鳩聊打下團戰 咁先會 保持到個樂趣
如果畀著我你一嚟就冇劇情 一嚟就代入唔到個世界觀 就咁畀啲公仔卡通你得打嚟打去 日日做每日任務真係返工咁咩 我一定會棄唔玩㖭
希望啲人唔好再講乜嘢首抽號 係強力嘅初始號呀
重要嘅嘢要講三次
初始號
初始號
初始號
隻game其實一開始釣到我就係因為先睇到個劇情ok 之後慢慢發展落去就變成為集角色整頓裝備同埋得閒打下團戰之類嘅 其實我連每日任務都唔想做 只不過礙於佢有資源可以畀我
例如其實我之前玩過崩壞3佢嗰啲角色真係非常之正 只不過我前期嗰陣時玩佢啲劇情真係成pat屎咁就算佢啲設計幾好我都 冇玩到
正確啲嚟講 我想比你釣我嚟玩我都唔會畀你釣到
成品又唔一定係高進度我自己刷首抽依家玩第六日解緊暗槍水奶轉職任已經悶到抽筋啦 45lv前唔可以掛機真係on9設定
正確啲黎講我唔係悶到抽筋 係禁制禁到我手抽筋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞