[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (20) 1001開post

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
官方話4月都仲有,等5月更新先取消,但係唔知中間仲有幾多次robo
用jessie輕鬆
啲人死都要一齊行
清埋300張劵就有600幾箱
下個月抽傳說
唔係話史詩咩
邊度有講
mike應該廢d
閃電俠唔會嫌自己快得濟
冇特效,用返萬聖節
因為驚大家語言不通所以只俾用佢翻譯晒既句子
但屌佢有時想叫人用第二個sp叫唔撚到,屌
回彈算慢,還好
一般坦近戰可以打爆佢
雙槍out啦
8bit完美取代左佢
其實最on9係隔牆打人同個武裝,個武裝喺足球同gem場都好萬用
係,個加跑速令佢屈機n倍
佢遲d有埋第二粒sp應該仲誇張
常駐-15%傷
幾個月冇玩 用隻新角贏晒
ching心水ching
新角好屈
但個SKIN冇咩特別
佢個DESCRIPTION話每次開箱開唔到英既話都會加幸運值
愈高愈易中,中左會跟隻英既稀有度扣返
咁如果我齊英再開會唔會都會照加
用shelly psg skin 贏多左人願意㩒play again
出多d 呢d skin 咪幾好
求踢波攻略
已經傳波走位守波做足
但係勝率仲係好低,又拎唔到skin
有冇人覺得好lag
我都唔想佢出傳說
抽死人咩

打街場打到最後一鋪1:1 仲要最後一秒入波

玩到第5鋪嗰陣已經輸咗3場
點知好好彩玩到最後
打最後嗰場仲要lag機 驚到瀨屎
好彩最後打和有得再試一次
成功拎到新skin

p.s. galaxy stadium用emz幾屈
呢幾樣都做足咁練下射波 例如入唔同場練下唔同角度trick shot, 練下射波combo (爆牆combo/踢前用大接波等等)
同埋盡量用強勢角玩emz/gene/jacky/darryl/max 之類,玩得好應該可以帶起一個唔太識玩既隊友,有時見人用mortis/piper/tick 果d 又唔識用就火都黎 贏線真係真係好重要
如果呢d 都識就應該要搵兩個識ball 既隊友緊要d 或者用放大鏡
其實我踢波都麻麻 但平時有幾個習慣,覺得有用都可以注意下
1) 傳波多數傳去隊友容易拎既位而唔係直接傳到佢身上,除非佢身邊無敵人,如果唔係佢打緊人既時候傳波就晒左佢一下攻擊或大技就死了
2) 無時無刻都應該睇住個波係邊,唔好掛住殺人,有空檔就攞波射門,個波條線輸緊就去守
3) 對緊線果陣盡量唔好持球,將個波踢前去自己友容易拎但對面難拎既位。一有人拎住個波唔放其實就變左2 打3
4) 唔好痴埋一堆,尤其加時果陣更加重要,有時就係分開推一傳個波就可以end。其實個個mode 都係痴埋一堆無咩著數 多數痴得埋都係有人輸線
5) 一有機會就用大傳波唔好慳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞