[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (20) 1001開post

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今次balance change改左連續五次毒後scale up傷害喎
咁雙排個group都幾慘
下下match個700 同對面3 個700打
佢哋仲覺得唔公平
SPIKE 2星BUFF完之後出唔出得返場
都幾勁 我未用過原版 好似話原版最曲線
呢排6-700盃場成日有呢堆 今次好彩係對面
原版勁啲 依家都ok啦
而家幾好,平衡到 1 同 2
一路都唔鐘意用1 依家可以用返2 之前nerf得太勁
El Primo 邊個skin 最受歡迎
熊仔 定 皇冠 skin
因為做discount?
想買其中一隻skin
熊仔個打擊感同音效都唔錯,皇冠衰在150鑽但冇特效
我想問吓係咪有WhatsApp群組?
同問
BIBI BUFF完跑速加埋SP1 火箭咁撚快
屌佢老味執柒左佢啦supercell 個matching不知所謂
五百幾杯場配隻百幾杯仲要無underdog
屌你老味打黎都哂時間
打star power對面隻隻兩萬分
我呢邊就個個都得一萬鬆啲分
真係屌你老母個臭閪
整matching system個班人幾時跳樓死
我都覺得佢個underdog要包埋match到兩隻低盃同埋同對面隊盃數差異太大
想當年屌matching屌豬隊友
會比人屌你打街場抵死
屌依家想打3V3 起碼600先有正常人
500分 Mortis打siege 想點
真心 700分都有弱智
打showdown明知隊友行開左仲要去同人搶power cube
搶都唔係問題 但係大佬咪撚拉幾隊人過黎啦屌
自己死咪算 係都要拉幾隊人埋黎 你估我葉問一打十咩
大力推
屌柒哂D雙排仔
你6-700帶D 3-400既擺明黎送頭
最慘佢自己700都唔係勁 一入場爆哂兩條線
尋日諗住升BIT8見到POCO打金庫
任何有機械人mode 用mortis 都係大仆街
玩robo
撞過幾次d撚樣等你ready晒
即刻轉mortis開波
好似話依家係全盛時期嘅75%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞