[I/A]Brawl Star 荒野亂鬥 (20) 1001開post

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇人做到同我一樣,唔care 幾多盃, 嬴輸都冇問題
個垃圾寶石場格火車好撚煩
我想試下用Jacky 隔住個火車吸對面過火車
有冇巴打試過
唔得 要計住550以上賺star point買超箱
用拳佬將敵人拋去架火車度就試過
Push
咁高難度

想問下左上角個Underdog咩黎?
逆風高飛系統

該系統將改善對戰雙方獎盃數不平衡時的遊戲體驗

只在3v3模式中生效,不會影響單人/雙人荒野生死鬥模式

被系統判定為「逆風高飛」後,對戰獲勝可贏得更多獎盃,對戰失敗將失去更少獎盃

剛進入對戰時和對戰結束後可以看到「逆風高飛」的字樣

滿足以下兩種條件之一,即可被系統判定為「逆風高飛」

1. 您配對到兩名雙排玩家,這兩名玩家的獎盃數相差超過200

2. 對手隊伍裡3名英雄的平均獎盃數比您所在隊伍3名英雄的平均獎盃數高出200

如果您在對戰後使用了“再來一場”,則下場戰鬥不會再被系統判定為「逆風高飛」。
原來多左d咁既系統thx
有冇人會儲一萬star point買skin
點解會無
買晒一皮star point skin

我係支那病毒 🦠 請隨便打9 我
好撚無謂...直接改用總盃數match人好過啦
搞咁多野都整唔到match 得好d好反智
之前睇top 1% 人好似16k 盃
如果齋睇總盃match 有機會打極都果堆人或者match 唔到人
出咗咁多新角之後,通街都係16k+,依家應該唔止1%

睇總盃match 可能令到duo sd 組隊問題更嚴重
琴晚gem圖33打贏左JUP三子
玩到45lv一隻史詩以上嘅英都抽唔到
有料
原來frank gadget 唔防車撞
仲諗住可以睇佢一野俾車輾死
cls

其實維持幾耐?
多數都中晏、慢左先開技?
用總杯MATCH最後會變左CLASH OF CLAN咁樣
四千幾但又未到5000分果D搵十幾分鍾都搵唔到人黎打
雖然咁樣應該先係相對最公平
依家單角900盃以上果d已經係咁啦
你跟總盃對佢地反而仲好d
跟角色盃根本反智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞