[IONE] IZ*ONE曹柔理以外成員討論區(3) -宮脇咲良生日快樂-

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
啲相幾好意境, 可惜諗起佢就....
幾時先到我升
我兩個禮拜之前已經喺Cafe答咗問題等升做會員
但係而家仲係士多啤梨有冇清知大概要等幾耐
好似係今日1日開放升級做正員會
清你去返果個版面會唔同左
唔該清即係要我答多次啲問題
櫻樹內容
彩演有時候會突然kakao talk我,說『saku-chan我想見妳,你在幹嘛』
只要一不在一起就會馬上傳訊息問我,還以為我們在交往。
彩演也會突然對我說『saku-chan在IZ*ONE真是太好了』,彩演會很直接說出感覺很害羞的話
很喜歡她這一點但好害羞,我是沒辦法直接表達的類型,彩演愛的表達很激烈😂
動森單元🐻
櫻: 我完全不膩玩動森,超沈迷喔!
Switch有家長為了小孩設的限定使用時間功能,我都在想我要不要設了
我的島幾乎完成了,在準備YouTube拍攝請稍等🌸
我有三隻無尾熊,我把他們當成家族,還有小鹿Doreme醬還有小兔子我也擅自把他們當朋友,超偏愛他們,給他們建庭院
期待櫻嘅打機channel
櫻: hi居然開始玩動森喔!
看她在宿舍玩遊戲的畫面真的好稀奇,在想自己是不是教了不該教的
要說為什麼她開始玩,是因為動森有個功能可以做水果傢俱,她說很可愛就開始玩了,但常常來問我一些超基本的問題,作為一個從小玩遍各種遊戲的人我好衝擊
櫻: 我是不是差不多不該跟大家聊動森了
但下週還會講,大概會講一個月🤦🏻‍♂
今後也溫柔的守護我,聽膩的人拜託去玩一下,一定會後悔說好膩,拜託去玩一下不會後悔的!我不是任天堂的打手,真的就只是喜歡遊戲而已😂
Hii自己都喺mail到話唔知B可以跳過啲對話
佢有俾人低估咩?唔係不嬲都話佢有實力
唱得跳得rap得樣得
隊長唔係E:U咩
你講緊mia&her fds果個隊長?😂
睇下somi就知。。。何況yena
somi係衰中間轉公司空白期太長同埋佢自己冇好好練習一solo比dancer搶鏡
如果佢ioi一解散即刻solo就完全唔同講法
今晚睇
好耐之前都有喎
之前得cut
我成日搞錯eg個隊長 ,兩隊個隊長真係有幾分似
又搞錯左,係兩隊架主舞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞