[突發] The new ipad Pro

203 回覆
37 Like 27 Dislike
上網又順又快好爽
起碼兩年
開會上堂要寫同畫唔少野
全新已下架 翻新都唔止4字頭啦
未用過ipad.....

政府個1皮有著落
其實真心想買,舊嗰個得兩個角度好19
副廠又全部都係藍芽,我連咗支筆同耳機已經連唔到keyboard(好似係)
其實5g到底有咩用
二手好多
出售iPad Pro 11 (2018) 64GB (太空灰)
二手
HK$3,500 (不議價)
賣家
geminifa (1)
注冊了約 4 年 8 個月
保養情況
有保養, 保養期至 2020 年 7 月
查詢次數
可能無A13X, 年半後直上A14X
A12X同上一代intel比都輸啦, 都未計第10代intel. 要睇下a12z可以勁咗幾多喇.

萬幾銀買xps13 7390 2-in-1 / 9300 一定性能高好多, 泛用好多. xps都可以有4K mon + touch, 佢支筆唔及apple pencil好但都夠用 (執相 寫字 壓力感應之類)

真係除咗相機之外ipad點都贏唔到同價位laptop. surface pro 7 256GB都係8, 9K
已經有跑分流出咗,A12Z快X少少 ONLY,但係個結果係antutu,我唔太信住

利申已訂新pro
訂11定13, struggling 買返上代翻新定new ipad pro. 但128gb perfect fit my need, 仲有6gb ram
12.9,要邊部你自己都已經答左自己啦
你噏乜
掙扎緊10.5定12.9好?
有冇用家答?
11定12.9好
會畫野12.9
想問ipad 用家,而家個ipad excel app 可唔可以無縫接軌window 既excel file
Excel app弱雞好多
曾經諗仲過買iPad pro但發覺冇咗好多功能
可以去豐澤嗰啲試機,有excel試
最後買咗surface go
唔該哂巴打,咁多年都無進步過,慳番
cancelled 11, changed to 12.9
2018年 11 月出

頂盡都係1年5個月啫
有Apple 員工八五折
Dell 員工六至七折

但都只會㨂Apple
IOS 同Windows 係兩樣野
Windows 根本唔啱用落Pad
係就好。其實最緊要真係multi tasking,有時候要一次開三四個pdf,轉嚟轉去,同時要開excel等等,而家都未夠windows mac方便。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞