[突發] The new ipad Pro

203 回覆
37 Like 27 Dislike
$6399 128 gb 平左
個cam灰左一撻個度係咩黎
雷達for AR
試過ipad pro駁mouse用係超唔方便
唔知trackpad用落會係點
Gesture應該係幾正 但係個pad太細
畫畫就正,但有幾可會拎黎影相啊三鏡頭
Ipad os應該會再update 再似mac os
MBA 學生價先7000蚊
iPad 買哂啲accessories 都成皮嘢了
Budget ipad: 上網睇片
Ipad air: 對display書寫有少少要求 (個人覺得最大分別係無咗ipad個air gap)
Ipad pro: 畫野
個mon好似好靚
Wa幾靚 但對文科仔無咩用咁
等WWDC
Tof吹到nasa火星
對於早兩三年Pro9.7外出入既副廠盤都1199$個精妙鍵盤唔算貴 應該會入手 問題係要換埋支筆同ipad有啲浪費
坐咗幾耐
真係出,不過A12Z效能=A13/A13X?
奶共
用呢個keyboard 打字,應該會隱約聽到keyboard 發出"笨柒笨柒笨柒" 既回饋聲
用得apple要睇環境?
已課 12.9 256GB + apple pencil
其實上一代已經好想買,忍咗手兩年

btw 平過上一代少少喎
新嗰部macbook air 都係7799咋喎
仲要有Final Cut喎
真。multi tasking喎
身邊啲人的而且確係買部ipad畫畫
但係7-8千銀一部ipad pro,支筆都999
大把人退去買平啲嘅ipad

唔係好諗到個pro價位響邊,又話係laptop replacement, 點知淨係個價replace咗
不如你解釋下(我諗極淨係諗到用部嘢嚟影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞