2020年樓市CCL139點 神預測大賭局!!! 3zero鞭屍專家 VS 麥太保#19092

567 回覆
51 Like 7 Dislike

古巨j 已經潛晒水
韓囝對比前人真係爭咁啲

一蟹不如一蟹
麥蛇喺錶post出現
周圍都見到佢啦,唔敢再返黎回應啦
食屎啦走數狗麥太保
藍絲麥太保
好似屈機男咁潛水開新account都叫仆街丫

直情當無事發生過真係肉鳩酸
移民左未呀?
幾時出個走數賤種list
移民之後就堂堂正正做個男人
唔好去到外國掉人現眼 影衰晒未移民嘅香港人
仆你個臭街 2023 3月ccl仲有164 麥太保去咗邊?
不知幾活躍 當無事發生咁
3zero鞭屍專家, 保安仔 笑人睇淡=窮住公屋
原來自己想租12K樓
係呀, 你<朋友>搵200K都要你幫手上網問
減個0係咪你人工呀 保安仔

為幾十蚊 周圍格價買Game, 日日笑人窮

CCL可挑戰200?

好撚惡叫人貼稅單
貼完話人假, 自稱貼過唔貼, 自己貼就係真
https://lihkg.com/thread/3404199/page/15
人地就假, 你就真? 喂, 未見你貼喎?

冇料冇學識, 學人挑機睇錯市

中場賽果: 164.18
計埋加息 如果當時聽3zero大神講 買入800萬樓黎計

呢刻暫時贏緊同時期走去租800萬樓既廢淡幾多

你啞啞只識cap圖回post嘅專注
你搵25k供樓12K嘅膽色
你層樓係老母個名做業主嘅孝順
你與老母同住300尺一房市區單幢樓嘅關懷
你2016買樓,估價最高峰升8成後打回原形嘅堅持
加息後你供樓佔月入超過50%嘅毅力
你撐IT9巴打做保升中心尺價記錄保持者嘅義氣嘅
一一令人回味,快啲上翻水統領傻好界啦

3zero鞭屍專家可以出嚟平亂嗎?,好多新加入淡淡呀
https://lih.kg/kdubvS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞