2020年樓市CCL139點 神預測大賭局!!! 3zero鞭屍專家 VS 麥太保#19092

567 回覆
51 Like 7 Dislike
612基金

銀行轉賬
銀行轉賬或經「轉數快 / FPS」轉賬至由「真普選聯盟有限公司」設立之基金專用戶口,

匯豐銀行:652-255761-001,FPS ID 3261476。

也可以經匯豐櫃位或自動櫃員機入支票或現金,支票詳情見(2)。

請留意基金戶口每日經自動櫃員機累計存入現金上限為港幣10萬元,如當日總額已超出上限將無法存入。

======================================
自己搵部存錢機入現金入去啦,post實體收據,唔好再抵賴喇,好肉酸
捐$5000都阿之阿左,以為你捐$50萬呀

大家睇下走數狗有幾無恥啦
捐錢方案2:

奧比斯

直接存入銀行戶口

請將捐款直接存入奧比斯以下戶口:

滙豐銀行 600-656565-001 恒生銀行 258-206333-001 花旗銀行 006-391-91060869

如需正式捐款收據,請將存款單連同表格交回奧比斯(寄往香港郵政總局信箱7419號;電郵至info.hk@orbis.org ; 傳真至(852) 2858 8888 / (852) 2505 5179)辦理。
勝方話事

你贏左咪可以叫我捐蘋果基金囉

仲有兩星期比你後追
無恥到
勝方話事

你贏左咪你話事囉
其實全球都印錢印到失晒控
好多國家都零息,越來越多國家負利率

岩岩trump trump 話新嘅救市方案每個人派唔夠2000美元就唔收貨。

全部政府不單冇打算還錢,仲越洗越多

全球物價樓價上升,係好正常的事,
主要原因係紙錢貶值得太快

只有傻的先同人賭樓價跌
咪咁核突啦,願賭服輸。輸咗又唔想捐。
養撚衰
佢九個月前開post嗰陣時
你就唔好應承人啦
罰則:
敗方捐HK$5000到勝方指名黃店, 需有電子收據證明;
開POST道歉+認衰睇錯市.

為左賴皮乜都up得出,之前講到$5000唔志在,依家就牙痛咁聲
開post道歉未
跌得未
無奶到 傻淡個個都係咁?

食飯當損錢都得
你係都起碼十倍黎計 幫襯返$50000先算數啦
分5年儲夠收據
食黃店當捐錢 重要大大聲屌返人
你係願賭服輸就唔會死撐
我寧願你深潛都唔好攪到咁核突

理直氣壯咁用一個歪理去掩蓋事實
淡淡代表既思維邏輯就係咁撚樣
好撚7
深潛了
佢轉左用另一個account 啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞