2020年樓市CCL139點 神預測大賭局!!! 3zero鞭屍專家 VS 麥太保#19092

567 回覆
51 Like 7 Dislike
佢已經記錄在案,尤其呢度啲後生好鬼好記性,係我寧願食少啲都清咗條數

麥Sir 開完分身未
Pish
有冇搞錯麥十萬$5000都走數,衰過一條生芝狗
樓主pin#412啦
12月中仲買緊Prada Hermes 比老婆

我朋友個公屋新移民老婆好煩!
https://lih.kg/2329204

12月尾捐$5000比都走數

日日講移民 但又當手足condom 無諗過5+1班後生付出咗幾多血同汗
開個新account然後繼續做廢淡扮大袋
CCL 08-01-2021 178.13 +1.91
麥sir 好嬲好嬲
壓榨完condom逃之夭夭
人血饅頭食濟咗 要潛一班消化吓先
CCL 15-01-2021 176.52 -1.61
Hello
屌佢老母麥太保,acc都放棄埋
全部淡友都咁濕鳩,捐黃圈都走數
佢應該係藍絲
麥生連5000蚊都走數,潛水後

就有3個新黑心淡account 非常活躍

耘田農夫,反打飛機特遣隊(打簡體字),
J.S.Parker

應該有1個至3個account 係麥生再次輪廻
又或係花生忌廉賓的分身

屈分身,原來阿麥生會反教返3zero野

咁都可以講
我都極度懷疑DR_MK、DCC001、我真係好撚鍾意佢,呢3個係同一,成日出飛機POST
成億turnover都咁兒嬉得出結論

止面Dr_MK擺明係啲
人頭豬廢蟲引戰狗,
任何討論有佢
都大幅降低質素
我有時回覆
都係撚下狗廢問廢答算
耘田農夫呢個account 係有開題記錄
,麥生未潛水前,呢個account 從來冇係樓台開題,但就係股台,時事台,成人台開大量題目
麥生潛水後,呢個account 就不停係樓台開題,取代麥生的位置

非常高機會呢個就係麥生的主要account

另外,2個account 只係純攻擊用
唔似 麥蛇作風唔喺咁
麥蛇算唔算比古巨j玩死左
係咪唔記得轉account
轉DR_MK一唱一和呀嘛

止面Dr_MK擺明係啲
人頭豬廢蟲引戰狗,
任何討論有佢
都大幅降低質素
我有時回覆
都係撚下狗廢問廢答算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞