ViuTV奇幻愛情穿越劇《二月廿九》(32)

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
導演準備好收刀片未
cls
一陣原來話當年香川先生同辰叔係一pair
但比日本妹拆散左 所以最後嬲豬要隊冧辰叔同日本妹個女

屌自己打完出黎都覺得自己痴線
係咪cctvb打手
你個女由凌晨撚到我夜晚撚足全日呀
你地一家團聚喇
其實係hehe劇....
辰叔同香川
會長同Ryan
改圖終極痴線
痴線
想睇 開外傳
應該係火影 yeesa多重影分身

呢張正 靚改
懲罰下佢先

原來枇杷膏係香港製造, 真係而家先知, 陣間我又去懲罰下佢先
黐線
佢係
「你乖啦,唔好咁任性啦。」

「你話我任性?你知唔知我呢三年花咗幾多心機去解決呢個意外?你知唔知我知道你先係意外身亡個個嘅時候係幾咁驚?你仲話我任性?」yeesa哭得好不傷心。

「你⋯⋯」知道實情的Ryan突然一道怒火攻心。可是又知道有些事情不需要讓Yeesa知,一時之間都不知道可以說什麼,只好走出房門外冷靜一下。

在房門外,看著被警員帶走的余家聰那屈強的背影,Ryan心中充滿內疚,自己什麼都沒做卻在這裡坐享其成⋯⋯漸漸,Ryan的臉上亦流下幾滴男兒淚。
辰叔點解覺得自己害死Yeesa媽媽?

其實辰神本身係同香川一齊
但係香川家人要佢結婚 要佢傳宗接代
香川同辰叔講, 仔一定要生, 但我地可以照舊相愛
辰叔接受唔到, 所以即刻同Yeesa媽閃婚仲有咗Yeesa
所以點解佢會同老婆鬧交咁火爆?
原因辰神根本唔鍾意佢老婆, 佢老婆都代替唔到香川
結果佢一直對老婆好差

事後沉迷飲酒, 唔係因為忘記唔到老婆
係佢忘記唔到香川
我諗會係有人死但某種意義上嘅gd end真係好耐冇追港劇等睇大結局
京都唔係日本京都
「你睇下,呢個就係你地作孽嘅後果。冥冥中注定你地欠我嘅係要還㗎,不過就還係你個女身上」

「呀女,係老豆對你唔住」
你應該send俾 ViuTV睇
證明套劇好睇
冠名贊助嘅brand自然有人買
哈哈, 你到底又係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞