外交部發言人稱可能是美軍將新型冠狀病毒帶到中國武漢

279 回覆
23 Like 742 Dislike
支那係睇準美國依家忙住救市,唔夠膽強硬講野再刺激個市,就沖出嚟鳩噏,轉移責任
但支那嘅對美行動除咗放武肺依單之外可以講係次次都錯
侵侵同美國人都要爭氣,頂撚住做鳩死支那
有冇人好似我咁,見到中共越無恥越癲越開心
最好成班小粉紅上Twitter 狂咬人,俾班鬼佬左膠睇吓中共黑變白嘅手段
其實愈睇個發現同結果愈覺得中國真係有心散播這個毒,對中國來講佢要入美國放毒唔易,但如果佢令個病毒係自己國家散開,一定可以感染全世界,反正佢有14億人唔介意有一兩億人病死
支那狗
國際軍運會
但個時間都唔啱,中間隔咗成2個月
又美國
美國快啲炸鳩支那啦
d藍絲有腦先得㗎 佢地見個軍人比賽得35名以中國係第一名 話覺得好鬼 之後台灣有個電視節目係度講 個節目重要係網上搵到一個匿名既人去講有五個軍人去完大陸番黎死咗 真心癡線
啱啊
打就第一時間加入marine
直接出航母封鎖海域先啦
異曲同工
Reddit上面同一單新聞冇人推,麻煩大家幫幫手upvote

https://www.reddit.com/r/worldnews/comments/fhqlwu/chinese_foreign_ministry_spokesman_pushes/

Reddit上面同一單新聞冇人推,麻煩大家幫幫手upvote
This virus originated in Wuhan. You own it, and you know why.

Nobody believes your bullshit.

Take your lumps and clean up your act so you don’t kill the world.
9up冇成本打咁多嘴炮幾時開打
幾好,火上加油
中美打仗啦然後要香港男丁強制入伍解放軍做神風隊
而家美國自身難保,TRUMP都隨時中招
中國玩毒嚟扭轉國際形勢,點撚樣同佢玩
其實條友講係加強令世人認為武漢肺炎係中國不可或缺的一部分,順便令更多人屌鳩中國推卸責任
打你老母臉
外交部出聲就死得
佢話可能,...

之後講乜都得
希望中共諗清楚

公然搵外交部的人走講

同搵條2打6
暗有所指

係完全兩回事
見風向帶到差唔多就正式發言屈
好野
無證據就鳩up
美國一定要中国找數
中國外交部新發言人上任第二天 被發現Twitter追蹤蒼井空
https://lih.kg/1900332
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞