外交部發言人稱可能是美軍將新型冠狀病毒帶到中國武漢

279 回覆
23 Like 742 Dislike
【緊急要簽名師!】
手足,我地今晚又再一次目睹皇軍包圍旺角,柒婆唔理同埋包庇皇軍,我哋只好打國際線!!請美國派FBI查6-12月既自殺事件,明天(13/3)到期緊急要人!!

https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-people-strongly-hope-usa-can-send-fbi-commissioner-formally-investigate-all-suspected-crime-jun-dec
又屈美國
炸佢老母臭閪啦
譚狗
發動一下戰線,係Twitter不斷傳播「中國推卸責任,唔承認自己係爆發源頭,還要陷害美國/日本/韓國大邱/意大利係源頭。由此可見中國毫無悔意,委過於人」

目的:
① 提醒世人中國先至係真正嘅源頭
② 讓世人看見中國可恥一面
Push
美國真係要強硬回應
總之班藍絲見到美軍去過武漢,就當美國係源頭。
咪係,比人害咗8萬人都唔敢打人咁無撚用?
引返source上Twitter
Chinazi
藍絲去過示威區 仲唔係自己友?
算吧拉 線人話係就係?
香土班垃圾已經大舉吹風,睇到想嘔
咩係打臉
好簡單,直接隻抽
點解唔眾籌登報同外國人講點解香港不是中國,因為佢地只有假貨係真
人地美軍係咪去華南海鮮市場買餸啊咪玩啦屌你口交部
WWIII啦直接
愛滋佬老強完人,
重話人惹佢
登報 香港 台灣點解成功防疫
所以五毛/小粉紅咪屈美國有隱瞞,佢哋希望美國有,到時咪借機話美國係源頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞