外交部發言人稱可能是美軍將新型冠狀病毒帶到中國武漢

279 回覆
23 Like 742 Dislike
Everyone knows China STOLE this coronavirus from a Canadian lab - The way that CHINA steals everything from other countries.

This leaked from your bio-lab in Wuhan, b/c YOU, China, could not control it.
好多美國人都知係P4 lab流出
依加twitter成班五毛話武肺係由美國流出同,話咩國際警察咩咩會到傳出去
如果真係美軍利用十月份去武漢的機會所謂放毒
咁就要問四個問題

1. 點解美軍去武漢, 中國安檢措施失敗? 堂堂一支美軍去中國地方, 唔通你唔會CHECK去行李帶野? 上年六月由香港人去大陸, 都不停check手提. 咁易去美國人帶毒, 無部門需要負責?
2. 如果美軍帶毒係真, 咁按理十月份中國已經爆發疫情, 點解一月先通報, 又要一月底封城? 非武漢地區都係一月底先有confirmed case, 而且都係由武漢傳去其他省市.
3. 如果十月份就係中國爆發, 咁就唔應該二月先歐美日韓爆發, 按理應該去到十一月, 外國都有confirmed case. 除非全世界一齊夾埋隱藏, 否則依個說法根本不成立
4. 點解當初有會有輿論認為係同食野味有關? 大家都知中國的"輿論"係引導出來, 好少係自發
中共睇黎真係想第三次世界大戰
逼倉啦侵侵😡
先割讓香港
美國而家比武漢肺炎搞到可能衰退
股票日日兩千點咁跌
特朗普如果經濟搞唔番好分分鐘冇得連任
美國係乜嘢角度底下會搞單咁嘅嘢出嚟
根本連邏輯都冇
指控人地到中國武漢播毒再要人呈清
中國特色既有罪推定
咁似上中學history 有學過既一幕
唔知hitler 定邊個屈鳩其他國家挑釁在先
合理化自己出兵合拼左個地方
中國人要玩批鬥的話 使咩講邏輯
欲加之罪 何患無辭
反正橋唔怕舊 最緊要中國人受

佢大可以話美國佬作法自斃 害人終害己乜乜乜
有冇Twitter
食花生冇用
前面20樓有link
如果美國政府依家先公開證據證明係中國p4實驗室製毒
咪等同間接認自己隱瞞國民?
生物武器吹到變流感低調處理要經濟唔要人命?
點反擊都死
强烈支持强國出老解打美帝
永遠唔會有真相
只係雙方會開始抹黑攻擊對方文宣戰
笑死,你好玩唔玩,走去人地主場拎住大聲公係全世界面前,屈尻人,我真係替奶共既民主黨人多謝你,選都唔洗選

自取滅亡既事都做,到底知唔知自己得罪緊邊個,真係當自己強國
哇屌你老母 又黎被告變告人

痴撚線
佢咁講野, 遲早俾全世界打鑊勁
有冇英文ver
post 去r/worldnews
title 類似
值得煲大佢wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞