ViuTV奇幻愛情穿越劇《二月廿九》(24)

1001 回覆
72 Like 2 Dislike
係,完全冇諗過女朋友付出咗幾多先有而家嘅成就。
簡單嚟講嘉嘉同佢一齊係浪費咗八年,條仔冇愛過佢,只係自私精。

仲要拎個角色同香港抗爭拉埋一齊講,好嬲!
出生於香港的魯庭暉,早年在黃竹坑邨生活。曾就讀聖保羅書院小學。小學畢業後在南區的樹仁中學完成中一年級,再以優異成績插班入讀皇仁書院中二年級,並於1998年畢業。最初入讀香港中文大學生物系,其後轉系至新聞系,大學時期曾參加香港商業電台創作訓練班。到了2002年,他在中大新聞與傳播學院以一級榮譽學士畢業[1]。不足一年後,在2003年,獲英國牛津大學頒發社會學碩士。回港後便在陳黃朱梅廣告行工作內,曾承接多個大型廣告工作,深受老師曾錦程(KC曾)賞識,再被美國蘋果公司委任創意總監[2]。
係翻播 之前viu擺咗喺夜晚播
連登都有人有開post討論
庭沼珉正呀
sofiee正咁多
有冇最少六年賴啤le仁經驗?
真 今日送別嗰幕好Gay
問會長點會唔係鍾意yeesa 似呻醋
追出門口講一路順風 會長又曖昧笑

諗起18聖誕party 學會啲人問佢有無諗過要離開會長
佢話會對會長不離不棄
唔鐘意個角色一副憤世懷材不遇咁款,但係又要無料
最後又要唔抵得無喇喇屌9條女
屌,第一次留言上apple
屌我仲未上到
叫咩名?
剩係上到HK01
好典型嗰隻因為面子搞到同條女分手。
情侶寫照。
我反而覺得好似Evelyn Choi多啲
麥可怡留意到你咪夠囉
有無人每睇完一集都sad 到成日做唔到野 個腦淨係諗住會長同sofiee 個喊樣
sam sam
諗起Ryan好慘
唔知有冇機會上載啲花絮呢,有啲想睇
想像唔到過左星期五
無yeesa既日子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞