ViuTV奇幻愛情穿越劇《二月廿九》(24)

1001 回覆
72 Like 2 Dislike
辰叔同kelly mv,對你太在乎
https://youtu.be/kSv6svfyRYg
睇到第三集,我覺得套劇差一首好聽既片尾曲
其實雖然天與地用緊d 19機拍, 但我想講佢用畫面交代既野係幾有電影語言既感覺
我都想咁
琴日開始睇 睇到停唔到落去
睇到第三集,我覺得套劇差一首好聽既片尾曲

睇第二次先get到層主講咩
1. 幅畫裏面嘅fiona似葉劉/琼子
2. Ryan不停立flag 威脅要寄刀片畀導演
3. 笑鳩之前估yeesa2020會再穿越嘅巴打
4. 好多人唔知/唔記得咗2020有2月29日
5. 開始明白17yeesa件院嗰陣無入境紀錄 因為20yeesa下晝先到埗
6. Yeesa真理褲look好撚正
7. 幫張松枝改名做陳松枝/張松妓 撈埋變陳松妓=陳松伶阿哥
8. 餐廳師傅似AV男優
9. 啲人無參與抗爭 仲開心慶祝生日 港豬嚟
10. 話會長仆街自私精 呃17yeesa話係未來男朋友
11. 阿妹張dse cert有bug
12. Yeesa媽媽好靚,個墳好流;同張辰交流粵/日語好其怪 似tvb做法
13. Fiona同嘉嘉無跟埋過日本係因為劇組窮
14. 香川先生一日被4個yeesa搞鳩到癲變成殺人狂 可以開新劇
15. 時空設定有bug已經救唔返

唔跟順序 大致係咁 希望無漏
睇埋落去先再講
其實代入佢個角色就明點解佢咁火

自己一直相信文字但女朋友就靠拍片彈起

覺得世界離棄咗自己

負面嘅角色係冇乜人鍾意
off topic
mv入面有jonathan,eric,yeesahttps://www.youtube.com/watch?v=lO4-g9RwaRM
香川殺人事件簿
唔好!我預咗 紙巾都準備好曬
唔係happy ending先叫good ending㗎
1點幾交讀書報告
辛苦你了手足
仲以為張松枝同佢老婆對答嗰陣會講日文,枉我仲期待咗一陣,點知一個講日文一個用中文答返佢,有啲失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞