[MIRACLE] OH MY GIRL討論區 (30) 慢慢回歸唔緊要 身體健康最重要

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
柯南咩 咁都睇到
https://youtu.be/uIs7oH9JmjI
第二集繼續睇勝勝reaction
臨尾講勝勝嘅性格係係負面情況都會積極面對,常常想成為別人嘅幫助,鍾意成為必要嘅人感覺, 叫佢唔好淨係顧其他人都要照顧自己
https://twitter.com/OH_mes2/status/1240080240996540416
Oh My Girl will reportedly make their comeback in late April with a new mini album
4月尾CB
OHMYGIRL將於四月末回歸
OHMYGIRL確定將於4月末回歸,正在做最後的準備。新專輯將以迷你專輯的形式進行,新歌充分展現OHMYGIRL特有的氛圍,是適合春天的歌曲。
(cr osen)
今次首歌似無伏
終於comeback喇 我好興奮呀
你睇下佢地d造型一個紫色髮一個粉色髮 點睇都膠歌咪濃喎
一首神曲一首膠歌係OMG既命運
難得紅少少咪玩膠歌
Queendom後第一次回歸,期待成績
哩個真粉
未見過OMG連續出2首神曲
每次Cb都要講句,好過Colouring book當贏架喇
同Bungee差唔多都收貨
WM cautiously replied that it was "difficult to confirm" whether Jiho will be along with team activity.
#오마이걸 #OhMyGirl
https://t.co/cTGStefx76

Jiho未肯定會唔會一齊CB
阿定留蔭CB
最緊要Jiho健康
想去佢地簽售唔知而家要買幾多隻先去到呢
會唔會攪都成問題..
唔知佢依家點..
wadiu真係無得收埋 個個轉哂look
新粉表示好L興奮
最緊要人健康 希望呼呼無比壓力自己
嘩琴晚講完轉look 今日就開口中終於等到入坑後第一個comeback

4月疫情我唔敢估 但應該都係閉門多

agger 我估都係閉門無fans多 邊間音放公司敢博
Bungee都算係膠歌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞