[MIRACLE] OH MY GIRL討論區 (30) 慢慢回歸唔緊要 身體健康最重要

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
his
On the occasion of the 60th anniversary of the April 19 Revolution, #OhMyGirl Yooa will participate in the music video of "2020 Evergreen” which is being produced with a large number of leading Korean singers participating.
竟然係主舞去 繼續FF紅啦紅啦
好似有啲料到 FF下先最近佢地上左幾次naver實時搜尋
孝定個曲髮真係電得好大媽

大媽
Yooa新look好靚

港女

《SOMETOON X OH MY GIRL》講述了每個成員的真實故事,計劃預計從14日開始,預定在KTOON每週一集公開。Sometoon是人氣網絡漫畫作家,其作品mohittomohikan是連載600回以上的KTOON的代表作品,以讀者的故事爲基礎組成故事情節,擁有深厚的粉絲群。

KT和OH MY GIRL一同合作,計畫以SOMETOON來繪出紀錄適合春季充滿悸動氛圍的插曲,帶給讀者別致的快樂。預計在4月底OH MY GIRL回歸之前開始連載,令粉絲們期待不已。

http://naver.me/FGlB0lni
沙沙日日著個件皮褸 好啦宜家連arin都著埋
孝定企到成個貴婦咁
想扮型棍子但..
擺脫唔到 都仲係bb
個造型搞咩嚟
認真的沙沙
仆街啦撞Solar solo
撞乜鬼呀 話四月底CB仲係咩聲氣都無 唔方排到最後一日4月30先CB或者WM過兩日又話delay到5月頭咩

第二張好BB
牙痛pose

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞