[MIRACLE] OH MY GIRL討論區 (30) 慢慢回歸唔緊要 身體健康最重要

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
笑死 用自己qq相做wallpaper
http://m.cafe.daum.net/-ohmygirl/XtXP/548?svc=cafeapp
久違的呼呼
純粹多謝大家幫佢興生同叫大家戴口罩

jiho呀
200330 官咖更新
[祉呼] Miracle 好久沒見了吧??
Miracle!過得好嗎?好久沒見了吧??我今天這樣寫信的理由是!!真心地感謝為我的生日而慶祝的各位Miracle 另外一方面又傳達心痛的故事所以寫了這封信 ㅠㅠ,聽說我們Miracle為我的生日準備了活動!!真的對我來說真的很開心又很感謝大家!

但是最近社會上一直在強調要保持距離,我認為這是必須要遵守的事情 ,所以從我開始實踐,這樣我才能堂堂正正地對Miracle說,所以才感到心痛不已,雖然我去不了了,但我會把Miracle美麗的心牢牢地留在我的心裡!

真心地希望我們Miracle 出門一定要帶好口罩,盡可能的在家生活,也希望能夠好好地保重身體!我也會盡快等待和Miracle相見的那個日子的到來,真的非常地想念大家還有我們Miracle們我們健康的相見吧!!
一直都很感謝大家我愛你們

from.Jiho ❤
掛住佢
miss her
Jiho also left a comment on her post!

"I'm at home and resting well!! Our Keuries too, please stay healthy ❤️"
呼呼呀
係習維尼日記記得之前文具店日記pick Jiho好似都係揀迪迪尼人物

Btw Jiho希望4月4網上見
睇到 "另外一方面又傳達心痛的故事所以寫了這封信" 差D嚇死

係咪講緊呢個?見twitter啲人搵返出黎
我反而希望佢量力而為 唔好逼自己上水 真係覺得ok先慢慢出返黎心理問題最需要既係時間同空間
心情起起伏伏咁
好想Jiho健健康康咁cb
日常最活躍之勝勝

勝勝唔知做咩del左post
On9佢直接劇透首歌
個感覺應該又係馬騮feel
係呢個啦睇黎佢真係好中意
我都希望唔好chur親佢 等佢肥肥白白番黎
馬騮正喎
上次三隻
今次七隻

想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞