【推到第二集】初戀女友結婚前的一場鴻門宴

1001 回覆
347 Like 2 Dislike
鹿爺
究竟要幾大勇氣先敢放棄公開試
Gay廉千祈唔好sad end
@連尼住 巴打都有追要求如果Sad End就Bam鳩忌廉

獨裁
真係好sad.
終於申請到lihkg個ac, 輕輕一推

恭喜呀巴打
睇到流馬尿 快啲更啦忌廉
加速

狙擊下d 垃圾cu engine 仔先喇 垃圾

獨裁

Gay廉巴打,即使你gay都係一個男人,牙齒當金使,講得出就要算數,咪sad end呀
Pish
朝早出唔切文添
我同我初戀又係有醫院呢啲情境 逃學去搵佢

獨裁

Gay廉巴打,即使你gay都係一個男人,牙齒當金使,講得出就要算數,咪sad end呀

我唔係gay

獨裁

我唔係gay

你再唔出文就中途轉基!
講下啫 快啲出文啦

獨裁

我唔係gay

咁你係男人冇錯啦,記得唔好sad end

獨裁

我唔係gay

真男人唔會sad end
加速

狙擊下d 垃圾cu engine 仔先喇 垃圾

垃圾cu engine仔又入嚟污染個post
留名
有文未
快啲出文啦
其實佢係咪死左
同你見面果個並唔係佢黎
但睇返前面係初戀女友
唔係呢度sad咁個sad位會係點呢 好期待

都無話過會sad

亦都無話過唔會sad
留名
但出文..只有今日..
其實佢係咪死左
同你見面果個並唔係佢黎
但睇返前面係初戀女友
唔係呢度sad咁個sad位會係點呢 好期待

都無話過會sad

亦都無話過唔會sad

我發夢嗰陣
仲有冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞