cheapticket苦主篇

94 回覆
3 Like 12 Dislike
有冇巴絲經cheapticket買
退票要收成775手續費
仲未計航空改票/退票費
打電話又唔通 email又唔覆架
貪平無好野
cheapticket
好好既諷刺
唔係airlines 自己取消
用agent book 9成都收手續費
就算airline取消
佢都照收
一係就唔回應
所以買機票一定要同航空公司買 退改有保障好多 真係唔好貪個1-200coupon
真係無下次
期待左好耐 又俾個武漢肺炎搞到一獲熟
儲錢去旅行 以家仲要貼錢改票退票
事實上cheapticket 確實係平既

利申 人在布達佩斯,經cheapticket 買飛
點解一開始唔上官網買
平極多
學生哥慳得就慳
最緊要安全!
月經
不過平極多就無法
學生哥又好少原因改期

不過airline自己取消
好難照收你,不過打電話唔通無計

btw 我都係agent book過
-488係誠哥book左9月去bkk
expedia book過bug fare, 航空公司唔認數, 全退,但搞耐D
真係打極都冇人聽
打左成粒幾鐘
Email又唔覆

我唔知要搞幾耐
跟住自己打去airline 跟進
個邊又話一定要agent follow up
你咁講我好驚 行程取消cheaptickets 話airline 可以full refund 我無諗過每張仲要收多775 兩個星期前airline 取消航班 今日先話搞緊refund 從來無提過手續費既事
我訂冇取消航班
話可以轉日子咁
然後cheapticket就話要收775
我仲cap埋圖俾佢哋睇airline 話轉得
但佢哋未覆我
我兩星期前已經經歷過打電話無人聽 通左又斷線左幾日
開啟左港女模式寫去投訴要有人覆下
跟著佢搞一張唔搞另一張機票 折騰左幾個email 先話退到
我覺得佢會覆 不過delay 得好嚴重
.com 定係 .hk ?
如果book 廉航
就點都同airline 直接book

經agent 訂都唔會平好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞