|Switch|健身環大冒險 RingFit Advanture (11) Work From RingFit

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
就咁玩唔轉下食量嗰啲呢我覺得冇乜用
嗰陣仲有夾埋其他野買除開先4百尾
唔知有冇人都係就咁用細mon黎玩
冇駁mon冇駁電視
睇壞眼
條線壞左懶得買
都係跑果陣食少左幣同料ja..
動作知道係乜都唔駛睇住
另外我部電話抽youtube睇住片黎做
想問下大家係用yoga墊玩?
因為借左朋友個ringfit,跑步時好嘈(我未買墊)
想問用咩墊好?
就係用瑜珈墊
收到
得閒出去搵下先,太耐無做運動,玩第一關已跑到好累
可以去迪卡濃睇下
我買咗呢隻, 又平同有害物質又少(第三), e sport個隻google唔到(有害物質第二低), 有害物質全無個隻太貴成$500
NEBO TPE YogaMat NE3901
去左吉之島買7號仔GOMA
感謝上面巴打資訊
買平個隻GOMA ~$100, 低有害物質 甲酰胺 (28mg/kg)

~$250個隻 甲酰胺 超標6倍(1270mg/kg)[歐盟玩具安全指令規定上限200mg/kg][若物料中甲酰胺含量超過200mg/kg,須進行釋放量檢測,規定上限 為20μg/m3], 釋放量 18μg/m3
甲酰胺具生殖毒性
根據歐洲化學品管理局(European Chemicals Agency,簡稱ECHA)的資料顯示,甲酰胺被歸類為生殖毒性物質第1B類(toxic for reproduction category 1B),在動物測試中有足夠科學證據顯示,經過長期接觸,可能會對未出生胎兒造成傷害。
法國ANSES在2011年的報告指,動物研究結果顯示,甲酰胺對造血(haematopoietic)和生殖(reproductive)等系統會造成影響,部分研究更指出接觸甲酰胺可能對雄性動物的生殖系統構成負面影響。另有不少動物研究指,甲酰胺對不同物種以及經由不同途徑接觸,都顯示具有胚胎毒性(embryotoxic)和致畸形(teratogenic)等重要的健康關注。當局建議,應讓3歲以下嬰幼兒減少接觸甲酰胺。
睇落7號仔唔錯 又唔貴
而家個價企硬$1100,唔知幾時先跌到落三位數字
5月
何出此言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞