|Switch|健身環大冒險 RingFit Advanture (11) Work From RingFit

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔知
同一間
垃圾buyippee 運費食水好深
仲要加$10寄順豐 要兩日先寄得出
永不錄用
佢未計重量已經收$20 手續費, 又25 0.5KG, 貴到你哩

, 真係笑死
你以為集運就係最抵嗎?少年,你太年青了。
除了有漏寄貨品的風險外,集運還會因過多包裝而增加重量,而且大箱留有空隙,增加貨品因運送過程而損壞的風險。

Buyippee為每件貨品獨立運送,貨品到達香港後才計算重量,令重量更少之餘,還可以讓你靈活取貨,正所謂:早買早享受、遲送等到嬲!
解封唔到係咪等佢取消
買左3/4月 英馬期貨 睇怕有排先到
運動強度係咪最盡30?我玩左冇耐set左30到依家13x lv都冇得再加
應該係
Yes…ching玩左幾耐,咁快可以13x
有無人走去睇過, 有無Ring Fit賣, 可以睇到香港任天堂手上有無貨

一站式體驗 NSEW Store開幕
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2593904/%E4%B8%80%E7%AB%99%E5%BC%8F%E9%AB%94%E9%A9%97%20NSEW%20Store%E9%96%8B%E5%B9%95
呢間唔係狗源開ga 咩?
shipbao德國集運停左 如果otto突然出貨點算
可能唔係, FB唔見有宣傳
最新post講E3
Left in a safe place 當簽收咗
外國速遞見無開門九成咁做
想問下最近亞馬遜有冇原價貨放出黎?
美馬定日馬?
等行貨原價算
美森暫時唔會有,英美森林倉全力處理防疫物資,唔會再收送非物資貨物
狗源嚟 喺隔離動物之森post俾巴絲捉到了
唔好意思阻阻大家

黃金間NSEW係狗源開既

留意店名同個電話
關係真係千絲萬縷,不過實捉到你

好耐無睇,
想問下隻GAME又炒返貴左?

之前係SSP 買水貨700 蚊,

家陣見PRICE.COM 成千二三?
不嬲都千令蚊喎ching
No No!!
初出 $580. 升上$680(11月初/中都係呢個價左右).

跟著火箭上升見過$1800左右.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞