|Switch|健身環大冒險 RingFit Advanture (11) Work From RingFit

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
遊戲名稱:健身環大冒險
遊戲原名:RingFit Advanture
遊戲類型:體感冒險
對應平台:Nintendo Switch
發售日期:2019 年 10 月 18 日
建議售價:7980 日圓 + 稅
語言版本:繁體中文 / 簡體中文 / 英文 / 日文等
遊玩人數:1 人
年齡分級:普遍級
開發廠商:Nintendo
發行廠商:Nintendo
代理經銷:任天堂香港
官方網站:https://www.nintendo.com.hk/switch/ringadventure/

任天堂製作,即將於 10 月 18 日推出的 Nintendo Switch 健身冒險遊戲套組《健身環大冒險(RingFit Advanture)》,「冒險讓你動起來(Adventures That Keep You Moving)」

《健身環大冒險》是針對 Nintendo Switch 推出的體感健身冒險遊戲,將活用 Joy-Con 動態感測的功能,搭配皮拉提斯拉力環設計的「Ring-Con」與繫在大腿上的「腿部固定帶」等專屬周邊,來感測使用者上下半身的動作。配合融入各式各樣健身動作的冒險遊戲,讓使用者透過娛樂性十足的電玩遊戲來達成健身的效果。

遊戲提供超過40種健身項目,分別可鍛鍊手部、核心肌群、腿部肌肉,甚至可以模擬瑜伽、Pilates 等運動,以遊戲讓使用者達成健身的效果。

任何版本都一樣有中英文

各位無需擔心買到其他版本 中文得普通話配音
Carousell大把$1100貨
由佢地蟹到$800啦
所以我忍手唔買住
我想問左下角個鐘點樣轉返睇時間
依家顯示kcarl好唔慣
ZR
今日新拎呢招
做到爆晒汗

https://youtu.be/KQdHlgfH8c8
其實係其他國家買係唔係都一樣?係番隻game set做中文就ok?
其實每個post都置咗頂
算啦
代理自己都炒 邊會正價
唉…真係好慘…
請問擠壓成日冇反應係咪個joy con壞壞地
已經由O擠壓到0都係一時時有反應
拉就冇問題
咁快壞壓力sensor
會唔會係joycon壞
想話買俾女友玩
講咗成兩個月都係買唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞