無法可收息的一對手 匯豐股價永遠在背後

434 回覆
1394 Like 14 Dislike
哭撚左成晚
喊住留名
無法可收息的一對手 5仔股價永遠在背後
啱音d

縱使青姐始終關注 不懂分析太內疚

年尾再隊DD好過搶

跌足幾季跌到無印象

決心即刻log in 沽哂

點知休息無辦法

春天跌到雨季已揼心

點知尾季再要chot多浸
無法可收息的一對手 5仔股價永遠在背後

年尾再隊DD好過搶

跌足幾季跌到無印象

決心即刻log in 沽哂

點知休息無辦法

春天跌到雨季已揼心

點知尾季再要chot多浸
好笑
不過太多沙石,教會版全部收起哂佢啦
等final ver
07 年 152 蚊。
好似有幾隻字唔係好啱音

沉醉於底她不讚賞 匯豐的價卻永遠未退讓
決心衝開心中爭扎 今天all in報答
即使股價插痛我的心 一手不沽無言地送贈

是你多麼高息的匯豐 教我堅毅望著錢路
叮囑我坐艇(摸頂?) 不必放棄

沉醉於收息她不讚賞 槓桿操作卻永遠在退步
決心strong hold之中掙扎 本金不可報答
腥風血雨暖透我的心 一生積蓄無言地送贈

是你多麽驚青的目光 叫我沽盡勿望前路
請准我說聲 真的放棄
真心今次全球一齊死 歐洲都死咗
「匯豐」改做「老貓」會唔會啱音啲?
問過2388 未
巴打可唔可以解釋2388 嘅人唔會離開到2388
係走唔到定太唔想走

利申: 2388 做緊, 但我要大眾講個fact 俾我知, 等我死心
是你多魔高息的匯豐 教我堅毅望著錢路
叮囑我 再溝 不必放棄
等7年都只係回本,個個講到收息蝕價好似跑贏通脹咁巴閉
原是我中心的必勝股 你的股價卻永在還讓
蹤使香港地的意義 股息不足報答
其實topic果個句意思都有d問題
匯豐點會係無法可收息呢, 改做沉醉於收息會唔會好d
同儲蓄保果啲回本期10年起跳比
7年呢啲算短啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞