無法可收息的一對手 匯豐股價永遠在背後

434 回覆
1394 Like 14 Dislike
LM
的哥 的士哥 唔係香港人用
好似有幾隻字唔係好啱音

無法可收息的一對手 匯豐股價永遠在背後
縱使青姐始終關注 不懂分析太內疚

沉醉於底她不讚賞 匯豐的價卻永遠未退讓
決心衝開心中爭扎 今天all in報答
即使股價插痛我的心 一手不沽無言地送贈

是你多麼高息的匯豐 教我堅毅望著錢路
叮囑我坐艇(摸頂?) 不必放棄

原是我收息的一隻股 匯豐股價永遠在背後
縱使的士司機搵夠 我不分析太內疚

沉醉於收息美好理想 百蚊的貨已卻淨五十
決心strong hold之中掙扎 股息不足報答
當初重注當作退休金 一生積蓄無言地送贈

是你多麽驚青的目光 叫我沽盡勿望前路
請准我說聲 真的放棄
沉醉於收息她不讚賞 槓桿操作卻永遠在退步

提太多青姐好似冇乜意思, 同埋槓桿同匯豐有咩關係?
如果改做的士佬就好似講緊第二個人咁
巴打再度度
冇理由因為咁用蝗term
何必再迷信滙豐?
杜嘉褀腳頭唔好,呢d金融高層真係講運,咁啱時勢同班𡃁搞到野出黎就可以攞哂彩,所謂version同領導能力根本唔會銀行界出現
有人唱未
今鋪真係星星之火 可以燎原
病貓遭天遣 被打入十八層地獄
沒法解釋怎可報盡trump trump
歐化傢俬好似啱少少
Rsi9 得14 的hsbc ,應該會反彈
小弟起身全部認真睇過晒,決心集力幫手改一下。
先利申小弟中文水平有限: 中文會考A、高考B
以下係小弟嘅版本,參考左前人嘅同埋自己再改
***小弟音律不佳,請見諒

<真想買妳>

無法可收息的一對手 獅子股價永遠在背後
沉醉於抄底她不讚賞 匯豐的價卻永遠在退讓
決心衝開心中爭扎 今天 ALL IN 報答
洐生產品暖透我的心 一生咀咒無言地送銀

是你多麼高息的匯豐 教我堅毅望著錢路
叮囑我 坐艇 不應放棄
沒法解釋怎可破盡新低 恨意悲壯是無限
請准我 說聲 屌你老母 / (真的放棄)

無法可收息的一對手 獅子股價永遠在背後
愉悅於收息她不讚賞 承諾改革終歸未見樣
無悔長揸內心掙扎 本金不可報答
即使股價插痛我的心 一生積蓄無期地送贈

是你多麽驚青的目光 叫我沽盡勿望前路
叮囑我 再溝 不應放棄
沒法解釋怎可破盡新低 恨意悲壯是無限
請准我 說聲 屌你老母 / (真的放棄)

歡迎高手翻唱,謝謝。
推到有人唱
有息派會好少少?
😆 有聲
Sp lm
終歸會派息 不必放棄?
搵主唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞