無法可收息的一對手 匯豐股價永遠在背後

434 回覆
1394 Like 14 Dislike
會瘋
「決心衝開心中爭扎 今天all in報答」
強貼lm
推到有人唱
$75/10手
沒法解釋怎可跌剩幾蚊
72.xx @2000股
當日唔識 就係聽屋企人講 就買左
好快供股樓主10供1嘅話要準備一手錢嚟比匯豐,收番啲息嚟嘔突
<真想買妳>

無法可收息的一對手 獅子股價永遠在背後
縱使青姐始終關注 不懂分析太內疚
沉醉於抄底她不讚賞 匯豐的價卻永遠在退讓
決心衝開心中爭扎 今日ALL IN報答
洐生產品暖透我的心 一生咀咒無言地送錢

是你多麼高息的匯豐 教我堅毅望著錢路
叮囑我 坐艇 不應放棄
沒法解釋怎可破盡新低 恨意悲壯是無限
請准我 說聲 屌你老母 / (真的放棄)

無法可收息的一對手 獅子股價永遠在背後
縱使青姐始終關注 不懂分析太內疚
愉悅於收息她不讚賞 話要改革始終未見樣
無悔開倉內心掙扎 本金不可報答
即使股價插痛我的心 一生積蓄無期地送贈

是你多麽驚青的目光 叫我沽盡勿望前路
叮囑我 再溝 不應放棄
沒法解釋怎可破盡新低 恨意悲壯是無限
請准我 說聲 屌你老母 / (真的放棄)
試紙股價
即係匯豐現價抵買到爆
疫症過後 市場向好 銀行股一定跟大市升

而家係10年最低位
慘既係呢十年買既人姐
LM等聽歌
教會要人驅魔,你都快啲返去
可分享多啲嗎?
匯豐

唯有可收息的廢紙 他的股價永遠是最遲
最尾終於得返一注 加起輸左百萬次

沉醉於收息她不讚賞 阿清的愛每每在退讓
每次望佢翻身都即刻跌 低位都穿咪亂掂

當天見過百七蚊 今天半百仍然未退場
是我 啲call 揸左幾廿張
要佢即月跳彈雲層上
一鋪過 重傷 輸左咪賴帳

留比個孫 可以撈底
我$80
我諗住上返$60我都走
1:低息環境,甚至負利率
2:區塊鏈技術,虛擬銀行,電子平台融資
大升?升天就有份
依家係最恐怖既碌落山
彈都唔彈
你預跌到落$30-40,之後橫行
唔洗供股都偷笑
得返0.97%人係賺緊錢
sing硬

sink硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞