96出世巴絲吹水區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
岩岩話有感情問題位巴打係咪冇事啦
訓先 多謝幾位巴打意見 我會好好諗下

其實都係架,不過當時我無諗咁多

叻豬

有陣時唔好顧慮咁多反而會做得比預期好。

都毒左3年,唔差在多一年

咁出到嚟社會呢?你又有幾多個一年可以繼續咁落去?year 3 啦,繼續咁落去,出到嚟社會,你就只會成為辦公室政治嘅犧牲品。係時候改變下自己個心態,改變現狀,令到自己有所進步啦。

謝謝你

網上世界緊

我既意思係約出黎 無論gp又好單獨又有
搵d你有興趣既gp
有時會有意外收獲
雖然有人會對依d行動好反感 不過咁我識到更多老死

約出黎又係會好不安

搵啲你有興趣嘅谷啦,大家有共同興趣,出到嚟個氣氛會無咁尷尬。

點樣揾谷
真心想入

唔好提啦,我諗起就覺得當年嘅自己好mk啊

點樣揾谷
真心想入

暫時依邊冇pm 都好難搵到gp
唔好為入而入 冇咪你自己開果個興趣既gp試下水溫
訓先 多謝幾位巴打意見 我會好好諗下

點樣揾谷
真心想入

不如索性開返個96巴絲谷啦

點樣揾谷
真心想入

不如索性開返個96巴絲谷啦

過多排先啦
廢事有新人入黎 融入唔到
其實我唔明點解要分年份post 好似開公會咁
其實我係到諗緊一個問題,有冇人信我係真絲打

有代溝掛

有冇year3 巴絲 覺得讀書好辛苦

可能分年份會相對地容易傾計掛

人少啲方便溝通

9up

唔洗year 3,year 2嘅我已經覺得好辛苦

話冇絲打只係講笑姐
你話你係咪係

Me

巴打讀咩

N展仔

高登冇絲打好似係

話冇絲打只係講笑姐
你話你係咪係

有代溝掛

一兩年有冇咁大影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞