96出世巴絲吹水區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
有個女仔係依家同學 feel到佢好明顯對我有興趣
但我個心係一個唔熟既舊同學到 所以咪煩囉

但個位唔熟既舊同學對你有冇意思先?
好多負能量
不如講啲開心野

諗唔到......

今晚六合彩個No我笑左
1 2 3 4 7 10 33

頭獎中好多注

33.5注中
每人得二百幾萬
獎仲開心

中完都唔夠錢買樓

好怕同人講野

你連識人既第一步都冇 人地點杯你
係唔熟你姐

返學食飯放學都係自己一個

原來同你一樣大
我係_垃圾呀

? ? ?叫我?

係呀手天使

咩一樣大

96囉

以為一樣大學

唔係囉

你又知我讀邊間
好多負能量
不如講啲開心野

諗唔到......

今晚六合彩個No我笑左
1 2 3 4 7 10 33

頭獎中好多注

33.5注中
每人得二百幾萬
二獎仲開心

屌成日打錯字

好怕同人講野

係唔熟你姐

其實依d野番學第一日就要做 我都冇去ocamp都第一日就識到人 可能全仔環境啦 但你依d情況真係要主動小小 一係你就摺到grad

應該係後者

做人唔好咁摺啦,係時候改變現狀啦。

er,我想同你做個fd啊,咁?

我上年入大專做year 1,係中學俾人杯咗6年。上到去,我就算係一個新環境下緊張到手顫,都夠膽抄人牌,開班谷,仲要識到新朋友。

有啲野未必係你做唔到,而係差在你去唔去做。

好勵志

新環境都算可以鼓起勇氣
識左個兩三個之後就跳唔出呢個圈
見人地十幾個咁玩我地三條友都係坐埋一邊各有各玩手機

但個位唔熟既舊同學對你有冇意思先?

話明唔熟 我點知

點解唔試下比自己同人地一個機會

好怕同人講野

係唔熟你姐

其實依d野番學第一日就要做 我都冇去ocamp都第一日就識到人 可能全仔環境啦 但你依d情況真係要主動小小 一係你就摺到grad

應該係後者

我上年入大專做year 1,係中學俾人杯咗6年。上到去,我就算係一個新環境下緊張到手顫,都夠膽抄人牌,開班谷,仲要識到新朋友。

點做到

只係因為我唔想繼續俾人杯,又唔想做邊緣人,咪焗住自己去馬囉。唔通真係要咁樣摺死一世咩?
感覺上出到黎讀書啲人冇喺香港咁功利 真係會有人見你教唔掂就行出黎幫下手 幫完又唔求啲咩 一杯咖啡/啤酒大家又嘻嘻哈哈
同埋鬼妹都算真 有興趣會直接講 好少吊住你咁

你又知我讀邊間

你講過你讀乜

唔想害人

唔想害人

Timing

唔想害人

都係
如果唔係鍾意人而去拍拖
我覺得唔會長久
當然你可以同個個女同學做個朋友 了解下先

唔想害人

啱嘅 冇feel真係唔好亂開始
有時候feel要慢慢培養 初初你可能冇咩感覺
但當人地走左時候後悔真係太遲

好怕同人講野

係唔熟你姐

應該係後者

點做到

只係因為我唔想繼續俾人杯,又唔想做邊緣人,咪焗住自己去馬囉。唔通真係要咁樣摺死一世咩?

對住唔識既人就會啞左

唔想害人

都係
如果唔係鍾意人而去拍拖
我覺得唔會長久
當然你可以同個個女同學做個朋友 了解下先

其實我好像搵返個舊同學 但開口驚變厹 連朋友都冇得做

你又知我讀邊間

你講過你讀乜

真的嗎
做緊垃圾year 2

讀咩先

I大

你又知我讀邊間

你講過你讀乜

真的嗎

熊熊果個post

好怕同人講野

係唔熟你姐

應該係後者

點做到

對住唔識既人就會啞左

我當陣時,驚張到變曬聲,腳都顫。不過呢啲野,試過幾次,情況就會慢慢改善。

你又知我讀邊間

你講過你讀乜

真的嗎

熊熊果個post

喔喔,好耐世紀了
有時候feel要慢慢培養 初初你可能冇咩感覺
但當人地走左時候後悔真係太遲

依樣真
中學有個女仔中意我但我對佢冇feel reject左佢
之後我對佢有feel但佢以經有仔

對住唔識既人就會啞左

我當陣時,驚張到變曬聲,腳都顫。不過呢啲野,試過幾次,情況就會慢慢改善。

有d野真係要練既 以前讀男校真係同女仔講野都有困難 但當你遇多左就冇事
依家都可以正常對答到既
網上世界可以幫到你
[quote][quote][quote][quote][quote][quote][quote][quote][quote][quote]

對住唔識既人就會啞左

佢唔比你咪好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞