96出世巴絲吹水區

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
有時候feel要慢慢培養 初初你可能冇咩感覺
但當人地走左時候後悔真係太遲

依樣真
中學有個女仔中意我但我對佢冇feel reject左佢
之後我對佢有feel但佢以經有仔

有緣無份?
點解我del到咁
有個女仔係依家同學 feel到佢好明顯對我有興趣
但我個心係一個唔熟既舊同學到 所以咪煩囉

點解唔試下比自己同人地一個機會

唔想害人

都係
如果唔係鍾意人而去拍拖
我覺得唔會長久
當然你可以同個個女同學做個朋友 了解下先

其實我好像搵返個舊同學 但開口驚變厹 連朋友都冇得做

如果你真係想搵返佢
就去啦 唔好理係唔係厹
點都要主動啲 但唔好咁急
之後睇下佢點覆你
你就會知道自己機會大唔大
更何妨你都可以同佢做朋友先架姐
再睇下夾唔夾

對住唔識既人就會啞左

我當陣時,驚張到變曬聲,腳都顫。不過呢啲野,試過幾次,情況就會慢慢改善。

有d野真係要練既 以前讀男校真係同女仔講野都有困難 但當你遇多左就冇事
依家都可以正常對答到既
網上世界可以幫到你

網上世界緊
有時候feel要慢慢培養 初初你可能冇咩感覺
但當人地走左時候後悔真係太遲

依樣真
中學有個女仔中意我但我對佢冇feel reject左佢
之後我對佢有feel但佢以經有仔

依d事好正常姐 我都試過

我當陣時,驚張到變曬聲,腳都顫。不過呢啲野,試過幾次,情況就會慢慢改善。

佢唔比你咪好柒

其實都係架,不過當時我無諗咁多

對住唔識既人就會啞左

有d野真係要練既 以前讀男校真係同女仔講野都有困難 但當你遇多左就冇事
依家都可以正常對答到既
網上世界可以幫到你

網上世界緊

恭喜你 成功del到

佢唔比你咪好柒

叻豬

對住唔識既人就會啞左

依家都可以正常對答到既
網上世界可以幫到你

網上世界緊

恭喜你 成功del到

之前個app唔洗del

對住唔識既人就會啞左

依家都可以正常對答到既
網上世界可以幫到你

網上世界緊

加油啦,只要你想改變嘅依家個情況嘅,就會發現邊樣野都唔係你可以退縮嘅理由。

叻豬

有陣時唔好顧慮咁多反而會做得比預期好。

網上世界緊

我既意思係約出黎 無論gp又好單獨又有
搵d你有興趣既gp
有時會有意外收獲
雖然有人會對依d行動好反感 不過咁我識到更多老死

網上世界緊

搵d你有興趣既gp
有時會有意外收獲

但如果冇興趣 又發掘唔到呢

網上世界緊

搵d你有興趣既gp
有時會有意外收獲

天大地大怕咩啊,實有嘅,唔好灰機。

叻豬

都毒左3年,唔差在多一年

網上世界緊

搵d你有興趣既gp
有時會有意外收獲

師兄 依個世界咩人都有 只係睇你遇唔遇到姐 音樂 運動 漫畫 打機你唔會一樣都冇呱

咩事

網上世界緊

搵d你有興趣既gp
有時會有意外收獲

約出黎又係會好不安

咩事

你要del埋最頂d括號quote先得架

叻豬

都毒左3年,唔差在多一年

咁出到嚟社會呢?你又有幾多個一年可以繼續咁落去?year 3 啦,繼續咁落去,出到嚟社會,你就只會成為辦公室政治嘅犧牲品。係時候改變下自己個心態,改變現狀,令到自己有所進步啦。

網上世界緊

搵d你有興趣既gp
有時會有意外收獲

約出黎又係會好不安

我初初都好怕遇到d壞人
後尾發覺冇 其實高登識既人冇咩事既 係玩得放d咁解

網上世界緊

搵d你有興趣既gp
有時會有意外收獲

約出黎又係會好不安

搵啲你有興趣嘅谷啦,大家有共同興趣,出到嚟個氣氛會無咁尷尬。

網上世界緊

搵d你有興趣既gp
有時會有意外收獲

約出黎又係會好不安

搵啲你有興趣嘅谷啦,大家有共同興趣,出到嚟個氣氛會無咁尷尬。

點樣揾谷
真心想入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞