[未FC]岩岩網上流出共有193頁,5875個強制檢疫人士所居住的大廈名單

645 回覆
589 Like 8 Dislike
我個棟中左3次
廢老區
深水埗成堆
應該冇人咁得閒5000幾個假地址出嚟玩你
《若干到港人士強制檢疫規例》(第599C章)。規定 所 有 在 到 港 當 日 之 前 的 1 4 日 期 間,曾 在 內 地 逗 留 任 何 時 間 的 人 士,不 分 國 籍 和 旅 遊 文 件,必 須 接 受 14天的強制檢疫,除部分獲得豁免人士如跨境貨車司 機及貨船船員。違反上述檢疫規定即屬違法。違例 者可被判處第四級罰款(25,000元)和監禁六個月。

《預防及控制疾病規例》(第599A章)第5部「人的檢疫及隔離」23.「受感染的人的隔離」條文,「如衛生主任有理由相信,某人受指明傳染病感染,該衛生主任可藉書面命令,隔離該人,直至 ——(a)衛生主任認為該人不再具傳染性為止;或(b)衛生主任認為該項隔離可由醫學監察代替為止」。
根本呢堆所謂自律隔離得啖笑
五千幾座樓 邊有咁多電子手鐐

等仆街啦
每日都有千幾二千
仲要同一個地址有唔同格式或錯字
擺明冇執過直接input
打返鋪plague inc 定定驚先😎

佢自己最尾果頁;基於隱私考慮,顯示的地址並不代表完整地址。

但當然大家呢刻都唔知真假
中西區 觀塘 深水埗多撚到
死大陸蝗自己死就好啦,又要拉埋人落水,政府仲話要復工,on99,等成個香港+中國滅亡啦
荃灣成區都係

有個係
青山公路-汀九段
對資料嗰個瞓醒未呀
嗰度幾十幢樓
有架
我都係...
仲要唔係日日home office , 覺得好恐怖
返過大陸或者大陸人落嚟就入落List
唔出奇
出入境人數計返差唔多
我屋苑唔中,但前後左右四個屋苑都有中
dklm
冇人咁得閒整6000個地址瓜
不意外

個list 度冇覺得仲流

利申 : 住窮區
(截至2020年2月24日晚上11時59分
As at 11:59 p.m., 24 February 2020
)
已經有幾日空窗期
係囉 公屋有d係屋苑名再加座數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞