[未FC]岩岩網上流出共有193頁,5875個強制檢疫人士所居住的大廈名單

645 回覆
589 Like 8 Dislike
推,我個座奶左野。。。求fc
痴撚線,睇黎要上大帽山頂避疫症!
我見到有個就咁寫元朗大棠路都得 可想而知班人有幾認真
每日幾百人由大陸黎香港要隔離
葉錦龍做得好
咁多或多或少都會中,無得避
咩事?
但東涌果啲無架喎
係邊境返工
基本上每日都有好多人排隊入香港
班山蕃等耐啲都起哄屌衛生署做得慢
真係唔信佢地會咁乖自我隔離
屌 隔離幾座都有呀
呢份野仲要截至24號回港人士
之後個d都未計

元朗

深水埗

中環
核平香港算啦,唔想做人了,痛快啲算
值得留意的是,有關人士來港後均需接受強制檢疫 14 天,若無法提供住戶地址,需入住政府免費安排食宿的檢疫中心。根據衛生署資料,截至昨日,本港共有 6625 人要強制檢疫,737 人不是香港居民;要強制檢疫的人當中, 6325 人在家中、199 人在酒店接受檢疫,101 人入住檢疫中心,其中入住檢疫中心人數較 2 月 12 日人數增加 3 成。

https://www.thestandnews.com/society/%E5%BC%B7%E5%88%B6%E6%AA%A2%E7%96%AB%E5%BE%8C%E5%85%A5%E5%A2%83%E8%80%85%E4%B8%8D%E6%B8%9B%E5%8F%8D%E5%A2%9E-%E6%B7%B1%E5%9C%B3%E7%81%A3%E9%9D%9E%E6%9C%AC%E6%B8%AF%E5%B1%85%E6%B0%91%E5%A2%9E-1-65-%E5%80%8D-%E5%85%A5%E4%BD%8F%E6%AA%A2%E7%96%AB%E4%B8%AD%E5%BF%83%E4%BD%94-67-%E5%AE%BF%E4%BD%8D/

2月15號嘅新聞
對比番呢個list應該係真嘅
只不過一直無公佈
咁岩嘅我家人都係
Google Map 找唔到呢D地方
其實唔上去一排真係咁難咩
深水埗長沙灣道以南果堆貧民區咁撚多site中
btw有冇土瓜灣zoomin?
全港都有咁滯 唔中難過中
之前我屋苑有2個 張list出左之後即刻打去管理處問
點知原來屋苑係唔知 第二日樓下先有通告話加強清潔
難聽啲講句 佢見親人最後一面
遲啲到你屋企人見最後一面
仲返支那 內你老母地啊
元朗同深水埗做乜鳩?
香港九龍新界冇得避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞