【極危險】 所謂流出報告根本係幫保皇黨拉票

127 回覆
132 Like 12 Dislike
老實講,對家啲招數咁陰毒,我地做任何嘢之前真係要諗清楚,隨時鬧佢變左幫佢
用長輩圖扮演狂熱林鄭fans,力屌行會中建制派唔幫佢呢點,點睇?
保皇要清算黑警先可以返身啦
當初保皇黨盲撐逃犯條例 宜家就話比林奠跣
你當我傻架想割蓆
保皇黨 支共 林奠全部都係滅港派 咪使旨意甩身呀屌你老母
不過除左搗亂好似都無咩實際用處,sor
同錄音帶流出一樣都係自己流出黎啦
咁多鳩估Post
中共攬到保皇就攬到黑警,然後換第二個特首,我地就玩完
淨係我地知冇用,好多中產港豬廢老唔識架
當全香港不分藍黃都仇恨林鄭月娥既時候,要加深市民民建聯=林鄭=工聯會三位一體既印象
https://lih.kg/1870384
暗黑文宣

但要令佢地投票俾我地先有用
當我地想笑9保皇黨既時候,可能已經俾佢地笑返轉頭,諗落都幾恐怖
1. "少數派", 政黨係議會 -> 冇期限
2. 黑警幫手做 dirty job, team 既生命 -> 冇期限
3. 林鄭 ... 特首最多做兩屆 -> 有期限

假設中共認為唔可能完全保住所有野, 中共最鐘意所謂既策略性退卻, 就一定會放棄林鄭 e d 有期限既野, 再選一個就 ok
個班無得夠 成班懶係正義圍爐取暖
而且到今時今日仲見到有人撐何妖
早兩日先昅到有條藍屍入左個「支持何君堯律師正義聯盟」Whatsapp group
可以係蘋果入面有鬼,或者中共放料俾中間人再轉手俾蘋果,蘋果俾人擺上檯

點都好,睇每篇新聞都要諗多啲
有道理
根本特首呢個位夠厚面皮,識讀稿就做得,又冇得自己話事,5年換人一次,做得幾差都唔會害到中共
有啲人冇人性真係冇得救

最弊有啲港豬真係會「唔記得左」保皇黨啲仆街嘢跟住投俾佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞