點睇email賣相賣到開鋪上樓

463 回覆
1038 Like 30 Dislike
叻女
佢初初無咁撚肥 吸引d 以家成隻豬咁 都仲有人
你有咁嘅心態係唔會溝到于喬
好撚過做律師,好律師佢都唔知要做幾多年先搵到呢個數..
女人賣身體真係永遠最賺
最撚諷刺係龍虎豹好睇個句「影相好過做雞」係真
長知識了
多謝你喎 唔講真係唔知
係香港豬最執著光環同形象先會覺得有壓力
覺得做乜撚野都要得到人地認同 得到人地支持先係岩
都弱撚智
好多雞都做到可以買樓,
有乜咁特別?
唔係話佢好唔好J 有時佢講既point of view係幾refreshing

利申未比錢follow佢Patreon
淨係Ig果d都好過Miss Pun $150果個Class
香港毒𨶙唔死都無𨶙用
香港地真係笑撚死 豬扒有d波路賣相唔賣身都已經賺到買到樓
到底香港有幾多on9咸濕仔
次撚次都有人出黎話大波 心諗肥底有波好正常姐下話
同埋以佢咁既身型 對波咁既size只係叫正常唔係叫大
好勵志 證明香港無醜既女人 只有懶既女人
女人敢豁出去 窮極都有個普
講緊最高峰姐
我諗絕大部份都係$1
幾個Tier由貴到平follow既人應該似金字塔形狀咁既chart
Miss Pun由$5 跳上$50 仲要$5係無乜撚野睇
十足十d資本家領展吸血鬼咁逼你買貴野唔係就比屎你食
Email $8 Usd開始有野睇
佢地會mon連登post 小心d講野先
幾欣賞佢
睇佢撚五毛好治癒
其實中大Email都係黃色KOL,班黃絲支撐唔撐?
夜總會啲女個個月入過十皮啦
不嬲支持開😑
Cat girl啲片都有泳衣照
Btw,你覺得Email嗰啲係淫相?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞