點睇email賣相賣到開鋪上樓

463 回覆
1038 Like 30 Dislike
唔駛眼紅, 女人青春有限, 愈老就愈唔值錢
email 賣相賣到30已經無人買
email 去到40, 男人要收錢先肯同佢扑
相反, 男人去到三十幾四十歲, 事業有成先至吸引
如果你係憎佢而俾錢既,只能講句抵撚死
如果你本身只係想睇下佢J相既,咁只能講佢真係幾撚叻,佢玩法就好似起好樓既發展商放DD放DD咁玩,佢讀撚錯學位,法乜鳩律(OK或者佢有佢夢與想,多高攀也敢攀上)。
我可以架
講真我幾佩服佢
call g 好過啦
唔簡單 比人日日夜夜笑豬閪都做到落去你估壓力唔大呀?算啦 人地有能力算人地叻女
漏左講,你D連登仔成日覺得露下肉/點俾人睇就係雞,D西片女星個撚個都露都見你地屌架喎,真係雞個班俾人計下都係得$500起跳,呢D露下俾人映下就買到樓,西片女星更加唔駛講,JENNIFER LAWRENCE應該大撚把錢,NATALIE PORTMAN都凸下點。

有邊個真係靠做雞搵到咁多?最多都係勾引有錢佬個D二奶貴價私家雞交際花,但個D係要俾人屌,上面個D唔駛D毒撚臭男人佢地唔駛服侍,你話幾撚大分別?
欣賞佢一直咁敢言
唔係好信
佢啲相咁核突,我睇av唔好?
本來我都有follow佢
係本來啲相正正常常同埋講野有啲point
但佢之後開始post j圖真係太難頂,unfollow左
佢係真係揾到錢既話洗乜開檔補習社
之後仲執埋
你定義下咩叫出賣先
佢露係自願同enjoy
道德角度你屌佢賣就可以,邊到出
而現實角度笑貧不笑娼,慘在佢連娼都唔使做淨賣相都贏
你睇左咁多年av有冇畀過錢睇?
有7000人持續每個月俾$100去睇件咁既肥肉?
我唔係好信
所以你可以有你屌架
但現實係黑警贏,錢同權都係
幾啱 得面對咁多野唔容易
總有人係鐘意睇陀地
又無門路
每月固定7000人可能無
但總有小貓34隻諗住少少地睇下/笑下
但呢少少地聚埋一齊就變好多
所以話今時今日仲要男女平權根本荒謬
同大陸啲雞一樣,比公安掃黃收檔之後轉做網紅,發覺原來唔駛比人屌之餘仲賺更多錢既,啲人搵佢同黑警比真係好肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞