點睇email賣相賣到開鋪上樓

463 回覆
1038 Like 30 Dislike
我條女
Patreon 唔係每月1號當日先收錢咩?
村姑樣以為自己好撚索
呢個真呀
屌做到隻狗咁搵唔夠人地一個月影幾張相
又唔係model果D真係專業
你覺得咁大個網會唔會有呢個d bug比你用? 重要得你諗到?
你一加入果下就收咗錢嫁喇
之後到一號會再收多次
有咩所謂 佢地要戇鳩咪由佢地 呢個世界咁多人 一定有人聰明有人傻鳩 同隻人形豬差唔多既相我上網睇都大把啦 又俄妹又南美妹 你鍾意黑人都有添 點撚解要俾錢
不過可能好似啲人講 個個都大學生 咁第時邊個掃街既道理一樣 個社會一定要有戇鳩仔做下地底泥先得
而家人地直頭出post串鳩你地阿人地上晒岸咪拎你地出黎鞭下
心理關口姐 硬件黎講個個女仔都得
咁撚好搵
咁撚大分別 啲相幾年前?/整左幾次?
仔一定冇女咁好搵
唔使拗
因為依個世界有大把高質仔仔唔收錢都露肉露jer
佢呢d收入仲要稅都唔洗交
真係好屈機
搣時潘同男友Andy同居兩年,但至今未曾發生過任何性關係,她表示對於一段無性關係嘅戀愛感到十分滿意,主持人問到搣時潘可曾發生過性關係時,佢就話「無」並強調「無咩興趣」,同埋會覺得咁比較舒服、安全。至於男友Andy同樣係未曾有過任何性經驗,但佢就話「但我會有性慾,如果有機會可以試 ,都會想試,但尊重女方意願。」

搣時潘話平時睇戲時如果睇到情慾場面都會知發生咩事,但就從未因而挑起自己嘅性欲。「不過我有時會睇GV(Gay Video ),雖然係會去好奇而接觸,但唔會話想試。」雖然搣時潘講到自己咁神聖不可侵犯,但接下來佢嘅言論其實都幾奇怪。「我有試過用手 ,好麻煩。同埋好似做運動我可以影相po,但如果我做完呢個運動,我無任何嘅得益,又唔知做緊咩……」呢個邏輯,怕且連搣時潘男友都未必會理解。節目日,搣時潘一而再話自己無性需要,並謂「我比較擔心有懷孕風險,因為我自己做model,keep住身型好重要,同埋一懷孕可能就係我事業終結;另外,我自己本身來至破碎家庭,父母都係無計劃之下有咗我,我見佢地感情唔好,所以無計劃下有小朋友,只會令自己以後過得好差。」

聽到呢度,連主持人都忍唔住提搣時潘呢個世界有樣嘢叫安全套,但佢就話安全套都有風險。「同埋我個人好懶,可能連拎啲衫落街洗都懶,唔會想特地去買呢啲,嘥錢。」男友Andy雖然未曾有過任何性經驗,但佢就話自己都會有性慾,搣時潘話送過飛機杯俾對方之餘,亦不時send自己嘅性感照,咁其實係未只會令男友更辛苦?但搣時潘就強調完全唔擔心男友會因而出軌,原因係「佢好怕羞,我哋拍拖幾個月佢唔敢喺我面前除衫。」
對住客人就屎眼都玩埋 男朋友波都唔比揸
應唔應該私了呢d虛偽嘅女人
執咗了
影鹹相呃毒撚錢就係model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞