[COYS - 星期六場波唔閪? 我係條撚度印摩狗個名落去啦 19戰術:o)] 熱刺球迷吹水區 199

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
有冇盃依家野 熱刺冇就正鳩常嫁啦
重點係摩佬你話你會改 會再試啊
第一季咁快就賴 又唔係第一季就要求你有盃
最大獲新瓶舊酒 同埋點樣去舒緩後場受壓都係冇咩點見到
其實佢唔賴球員同話快啲完季就好 我都冇咁嬲
肥普走前一年都有改啦 已經少左好多UUUU 係啲印象派覺得肥普一成不變
尋晚中場休息我都話隊波踢得好過對RB 只係下半場又柒返落黎
雖然我係反摩 但唔係大力B個種盲反
明明舊時啲人屌肥普屌得仲甘
依家就話屌摩佬屌得衰
希望摩狗肯跟返肥普咁用素素 咁先可以解決後防問題
雖然見到素素入波係開心 但係佢最勁係跑狗式協防
日撚日賴個板凳深度一係屌個賽程
咁既人腳可以試到啲咩
逼搶要全隊去搶 但前場個個攰到仆街
Ndm謝臣未應付90min Dier覆蓋慢
最搶得既榮同素 一個冇抖過 一個傷緊
岀新仔?skipp? white? 岀佢地會好啲?
後防一企前少少就俾人打身後
隊波依家根本冇本錢逼搶 搶完又輸個2:7

英超就算所謂中下遊都好有體系
我地冇猁鏝級數 唔係幾年前青春班話搶就搶到
大力走 得翻low派牌 拳王得啖笑 打唔到陣地戰
冇傾冇支點牽引 得lm貝兩隻快馬但技術唔夠細
無錯我地泊大巴唔穩陣 但除左防反仲可以踢咩

摩今季限米煮限飯 唔好再沉醉幾季前瘋狂逼搶
今季踢法唔好睇就盲反 睇埋夏天買咩人換血先
不過摩有樣錯係黎嗰陣佢話: i like this squad
事實陣容好多缺陷 佢依家應該想收翻呢句
不過我地有魔佬先有話題比我地討論
尋晚睇荷B仔真係幾岩打英超,買得岩
D身位幾好做到前場支點, 除左高波爭頂
佢前場配合都ok, 有下後腳比lucas入禁區
不過我成日以為b仔 可以屈速爆人
踢出黎仲好似同lml一樣咁慢
但佢真係唔係好夠快
速度喺荷甲屈機但一嚟到就變返普普通通
都係個句 體系唔係靠球員能力去砌
佢更應該正正因為依家有空位去試就試埋佢
下季買人就插落去

同埋防反唔可以淨係靠縮嫁 摩佬係獌其中就係衰依樣
佢話會改個陣 係咪有番要求好正常?

不過陣容唔夠摩佬用 就肯定嘅
打FIFA見佢速度有成90以為超快
身位好似仲好過Kane
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞