[COYS - 星期六場波唔閪? 我係條撚度印摩狗個名落去啦 19戰術:o)] 熱刺球迷吹水區 199

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
FA’s retrospective disciplinary action is only for incidents "not captured by the match officials or VAR" via rob harris

所以唔會追紅
愚見一下

我地踢完歐聯、人地抖多幾日
睇到球員疲態非常嚴重
所有55波第一下一定唔夠人黎
永遠要即刻鏟去修正

我覺得冇前鋒唔係問題
但係球隊比肥普留下既問題影響
即使係肥普摩下
球隊都係過份依賴兒子同kane,甚至係過往既e23黎做finisher。
細心諗下就知、過往啲球員明明大把起腳機會都唔敢起腳要傳比以上個3個

今年一炮過冇哂3個大將
淨低落黎係未適應隊友同踢法既新球員
更加唔好講換左帥又要再黎過

呢手牌差到仆街
都仲可以負負碌碌黎到呢到
其實我就話大家比肥普喂大左胃口
本來咁既情況、根本唔應該諗頭四
bug到
佢老味個光頭閪,寧願高薪請摩狗,俾錢佢買人,都唔俾多d錢肥普買人換班
如果摩狗要炒,光頭閪要陪葬囉xx
所以話打到歐霸都算好
事實係手牌好差、差到無得再差
肥普淨係信kane
點都唔諗住買前
利維緊係話好
FA本身諗住VAR唔會有錯
點知係用VAR嘅人出錯
今季爭5搏鏝上訴失敗仲實際
順帶一提,我撐摩
雖然負碌足球
但今季其實都係過渡
無謂咁快話定比人聽下季點打
加上傷撚哂
唔齊人練乜鳩?
下。。 。七嫂做咩
@Erik_Hung
個陣係肥普話留 但利維都offee唔多
笑死 垃圾閪波
i resign
u teach ok?
踢區域聯防但失位嚴重到喊 冇咁大個頭就唔好戴咁大頂帽
肥普唔係唔買前
1. 有傾 唔會有當打嘅人嚟做bench warmer
2. Llorente 呢type 光頭嫌人工高
3. 你手上有傾你會唔會唔用?
其實真係唔係肥普問題 光頭佬責任最大
為咗慳嗰少少 令依家後患無窮
下半場先差喎
嗱老實
今季睇波
me係逐場計
win is okay la,話之你2射2中
ugly lose就屌㗎啦
完季上唔上到頭四就是但啦,始終後上又得番一個位,要睇車點樣

最後to愛摩力
主席條仆街係無可能,一定唔會,唔使FF 買晒所有摩佬想要嘅人,摩要學使限米煮熟飯,睇有咩人用咩戰術
係囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞