[COYS - 星期六場波唔閪? 我係條撚度印摩狗個名落去啦 19戰術:o)] 熱刺球迷吹水區 199

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
咁嘅人腳點攻?
咁人咪守囉
哎,又守唔撚守輸埋
唔屌得?
呢個賽程 現今有邊個教練搞得掂
一陣摩佬打對攻 分分鐘輸3粒
啲人又話隊波咁既陣容仲對攻on9
守又話 垃圾 守都可以輸2:1
肥普: 咪一鳩樣
係咪守勢波就一定要淨縮唔去逼,壓力放哂係自己禁區到又唔去諗點樣將隊波減壓
唔撚知世界上防守足球淨係得依一種

最後一味屌球員唔夠勁,手上冇咩兵去用
屌你係明知你手上冇反擊棋子,你咪試下其他踢法囉

明明自己又話歇冬後有新plan新計劃,已經唔係務求你交咩成績唔好令後防過份受壓都話有問題
守勢波有大大個施蒙尼比你做參考
林伯跟左摩佬咁耐點都會知道佢大概點樣諗法
摩佬教咁耐波 仲要自己徒弟
有幾出奇
針對性部處同佢本身套form會令到本身後防極度受壓無衝突嫁wo
屌你老味打中下遊球隊連場面都控制唔到就點都講唔撚通
賴乜撚野傷兵姐
軌咪一樣要逼住出新仔
又唔見人地打撚到好似以前D下遊球隊咁
一味鳩縮有波就大腳清博前面偷雞
你話無左個箭頭無人做埋門一腳ok無問題
屌喇星連攻勢都做唔到
真係比件c朗你咪又係叫佢係前面有波就哨果D 消極踢法
我記得其實喺季初,普爸控傳踢法都係解決唔到後防受壓呢個問題。由換陣形、換陣容、換教練、換戰術、換新人都搞唔掂,我自己覺得呢個未必單係戰術人腳問題。

我唔係反普爸,亦唔係迷摩,只係唔明白同一個問題。點解普爸輸波大家會客氣咁多,摩佬輸波個矛頭就直指向佢?因為佢搞到普爸被炒?因為摩佬開空頭支票?

定係大家習慣咗控球在腳贏形勢,唔慣又輸控球又輸波?
你指皇馬果時?
Ching 真係覺得我熱後防拍到巴士

唔得就試第樣㗎啦
混戰我熱先勁
肥普個種係想改善而改善唔到
摩佬係本身就sit deep黎打,後防受壓係會再大好多
不過其實sit deep打都唔係問題,我睇馬體睇般尼都係咁

重點係當你自己要去sit deep個陣
係咪應該諗更多方法去解決呢
仲要佢自己話會改嘅時侯 依家就因為冇前鋒就不斷賴

係度話不如完季仲好 而唔係拎依半季去試?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞