最新蝙蝠俠戰衣片場照

292 回覆
31 Like 297 Dislike
睇下佢啲indie 戲先, Good Time 同The Lighthouse 都好好睇
https://youtu.be/i4gKSSdDGFs
平民英雄真係慘
放多幾把武器都俾人話柒
你估個個係天才iron man又多錢 雷神咩
依張好型
真係替身啵

pen man
臭左好撚耐
我覺得ben套batman真係比套戲搞灣左,佢算演得不過不失

如果演nolan版batman既係佢可能個個讚,同依加冇人唔鐘意bale版batman一樣

蝙蝠俠魔王形態
dc狗又吠 乜都同marvel 比 你個世界係咪得dc marvel
唔知點解ben真人身形好fit,但着咗套衫之後個感覺好腫脹咁
dark knight rise大亂鬥打得好柒

機甲形態
我知你望咗去邊度
Bale > Ben Alfred = George Coolney >> Val Kilmer = Michael Keaton >>>>>>是撚旦
有lin 頭最正
個LOOK我仲接受到
但架車真係...
呢啲都係mocap 就得
好似terminator 2019咁
同埋而家AI已經做到呢啲咁技術性既野
都好睇
但睇開Nolan batman同Arkham series造型
個頭盔真係唔多慣
短耳重要後兜

幾原著都好 放上大銀幕睇 完全兩回事
選角好唔好真係睇埋套戲先知
初初bvs個陣我都覺Nolan套suit好睇好多
但依家發現肥ben先最撚型
Nolan mask個開口位越睇越唔順眼

同埋batman都係大大舊先正
arkham隻game個batman都係大大舊架啦
由遠古藍色肥 Batman 到米雪菲花做 catgirl 個套,
再韋基馬, 佐治古尼 到 Bale,

最撚好睇同身型最正都係 Bale
記得第一隻有一場 Bale 扮花花公子攬住兩條女去個 Ball, 跟住撞到女主角個場戲, Bale 既眼神好有赤子之心個種神態 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞