最新蝙蝠俠戰衣片場照

292 回覆
31 Like 297 Dislike
我地小隊依家正努力整合緊屬於我地香港本土YouTube channel

巴打們可以支持下

攻擊重要,防守都好重要
如果出面做攻擊,我地會做好防守依一個環節
我地都仲有一班本土channel須要我地大力支持
目標對每個本土channel:subscibe+㩒鐘仔+share俾10個fd+睇片+留言+like

覺唔覺得香港真係無乜本土YouTube Channel? (2.1)
https://lih.kg/1886497
講緊套甲 做咩成班走去討論演員 仲要張相嗰個只係替身黎
其實套甲除咗對耳同原子筆都唔差
跟本ben 先最似
一堆冇撚睇過漫畫既係到鳩up 扮專家
點撚解對耳要整到咁撚短
普通人已經好輸蝕
仲要成條柴咁真係鍾意唔落
緊係肥腫先睇落壓返小小場
又一個無料扮專家
係咪又要俾返Bale你呀?
你有冇睇㗎
Batman今時今日都係大大份
同埋你睇返Ben同TDKR 蝙蝠衣先啦
根本一撚樣
點會Out
一睇你話logo肥埋就知唔洗討論
仲有第二集Rachel 死左Harvey 重傷佢果個頹廢樣真係好有味道
好過ben fatman 多多聲
點解 肥ben個logo好瘦?
根本成套suit 都好肥腫難分
Ben個logo係TDKR時期既logo
唔係肥,係唔同時期既bat symbol會唔同
話Ben肥腫難分果啲,好明顯冇睇過TDKR
TDKR原本就係講退左休既中老年Batman
身形唔同後生係正常
但係肥ben其實剝衫之後身型好fit 關咩退休事
套suit出問題就出問題啦
睇完圖就覺得嗰2打野好吸精好眼熟但又講唔出似乜見到巴打講原子筆就如夢初醒
agger
套suit d 好奇怪
完全突顯唔到Ben 既優點,反之令優點變成缺點
下?真心似
俾番West我
簽撚到冇墨就開枝新嘅
結局好似無講望到乜
咪講笑,電視版超正

仲有真.李小龍客串
樓上又一大班睇幾張相當睇咗成套戲嘅柒頭
做乜咁肥
歷代Batman手臂都有鈎輔助攻擊

新蝙蝠俠隻手個3條皮帶扮鈎做乜撚嘢啊?

柒撚到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞