最新蝙蝠俠戰衣片場照

292 回覆
31 Like 297 Dislike
成個力威健身, 肥腫難分
呢個好阿叔 feel 細個睇都唔覺掂, 不過勝在添布頓拍得個氣氛好
佢避到一次doomsday 死光
其實佢後面好多作品既演技都有獲好評
只係商業片無咩名作俾pop corn audience記得,所以大家個印象仲停留響佢twilight果陣既時期
演技一定夠,好過Ben Affleck ,雖然佢都唔錯
唔同意 Keaton 係最好嘅 Bruce Wayne

Batman 就幪面 邊個做分別不大,但我最喜係 賓艾佛力 嘅 batman

好似比較肥腫, 我喜肥腫嘅蝙蝠俠
Keaton 係最好嘅 Bruce Wayne

Batman 就幪面 邊個做分別不大,但我最喜係 賓艾佛力 嘅 batman

好似比較肥腫, 我喜肥腫嘅蝙蝠俠
有冇沙漠果個,我幾喜果個, 實感幾強
呢件型好撚多啦
~30歲 Batman其實都好難cast,諗起嗰堆都俾mcu入面用咗
之前傳兩個選擇諗都唔諗就揀咗robert pattinson
另一個就真係唔掂,一D主角樣都無
我上 wiki 睇先知原來 肥賓 做完大戰超人後
重做多咗一集 Justice League 都係做蝙蝠俠
同意 不過好似貼地d
睇下漫畫先唔該
唔好又屌我話乜都漫畫
因為Batman原本就係漫畫
所以咪核突
漫畫始終好多年前點會唔out,加上為左方便畫多數畫簡單緊身衣。如果美國隊長同ironman 仲係跟足漫畫一樣都係俾人笑
似fans扮batman多啲
你自己睇下外國幾多人讚Batfleck套衫先
第一眼似

但DD型好多
著唔著甲都好撚型
Bvs suit我初頭有少少期待會似Arkham city路線
個身健碩但頭盔耳仔同臂刀拉返長同尖啲 平均返全個人
但係個蝙蝠logo都肥埋就
JL suit原本幾型幾high tech 但無啦啦又係個頭盔加個護目鏡真係老土到

依家最新個logo同套衫有啲似injustice god among us suit 不過又手多個頭盔

我真心希望佢哋造型設計可以交比game design或者tv series嗰班artist 平衡唔到原著元素同外觀造型
隨時會浪費一個大好劇本
arkham knight套甲最型
同arkham series既 harley最正
好撚怪雞,成個中年發福阿叔咁
想講部車咩事 個車頭擋風咁山寨玩具咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞