[多圖]畫裸男同裸女 仲有其他唔同風格嘅畫(2)

661 回覆
2732 Like 19 Dislike
夢想
可唔可以畫我個名想要全裸
或者拎去某地牢書店寄賣?閣下畫工不比此店的水彩畫差……價錢唔平……
可否畫張游B或仇B
有冇話最鍾意畫咩風格?
以前我都成日畫,但畫畫下開始好迷失,唔知畫咩好
樓豬勁勁 唔同風格嘅畫都咁靚
有無用電腦畫?挿畫之類
全裸 睇歌算啦乖
唔識但really thanks. 多謝你欣賞
遲啲
中間個張係大埔?
點解有個人開箱?
插畫/水彩 想有一日畫到極緻 marker if very good dou very happy
我係需要有reference 再改
如果係天才嗰啲係可以憑空畫到啲好精彩好靚嘅畫面
我係唔能夠 我需要借實際嘅畫面嚟刺激自己

如果唔知話咩我通常會就咁搵張相或者其他人嘅話你模仿做練習
總之要保持住自己不停畫畫
同埋如果日常生活中有任何畫面有感覺會影低或者你隨便畫幾筆 個構圖記低佢
之後有時間畫就將佢實踐出嚟
無 最近網上見到有啲用電腦畫 但係畫到水彩或者木顏色嘅感覺都有啲想試吓
Close up JJ
留名
Yes
半島鐵盒
cls好撚靚呀
好靚 我覺得我呢世都畫唔到咁好睇
我之前畫開Charcoal,都係唔得憑空畫個啲人嚟
不過我都開始試下每日都去畫嘢
但一直有個問題,就係當你不斷畫同一個style嘅嘢
你會點去突破/同搵到屬於自己嘅風格?
啲人成日講畫畫下會搵到
純粹交流下
我會碌IG睇吓其他畫得好嘅人最好可以畫成點
之後再慢慢就會諗到自己最想其實畫成點樣樣
因為出面叻嘅人真係有好多畫得好好
我對我來講 單係最近佢哋已經好足夠我畫好耐

我自己都好怕連續係咁畫同一種
所以我係話一種幾張之後就會轉另一種風格

我覺得如果去到最好嘅階段你係可以將某啲現實或者幻想嘅畫面將佢實體化
而當中嘅實體化唔一定只係非常之現實
而係你心目中嘅畫面可以真係完完全全實現到出嚟

一齊加油享受畫畫共勉之
之所以畫唔出係因為你無見過

任何你畫出黎既都係你細個睇到大

所以先話畫畫係一生一世
你水彩同素描分別學左幾年?
我都係唔可以憑空畫野
巴打張艾爾超靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞