誠哥又發顛 外國運左成堆KF94口罩返黎 係百佳賣緊60元10個 每人限買30個

256 回覆
803 Like 7 Dislike
你依家買到俾我
對於誠哥黎講濕濕碎
上個月我都見到個幾一個,你買唔買到阿依家?
灣仔百佳賣medicom 醫學用n95$180
間間賣唔同款?
賣都唔捐比HA?
今朝ha谷果到話唔收商人捐贈物資
會保險唔包 就係講緊李嘉誠堆口罩?

ha唔撚要 李嘉誠發爛渣拿哂出黎賣
屌成日都去呢間百佳
我冇去嗰日先有得賣
誠哥賣多次吖
我見到有3m n95無開箱
唔知有冇賣
掃盲左幾十次,medical n95 夠氣密,kf94 氣密度都好高,外科口罩上下左右都透,根本就唔air tight

你諗吓點解勇武嗰陣時要帶p99 豬嘴,唔戴pfe bfe vfe 99% 外科口罩就明
0.4
N95唔做fit test 鳩買會有可能漏氣 真係fit又唔可以長帶 會缺氧

Btw 唔知我盒Medicom 2042值唔值$1000呢
見過50
Cheap啲咪3-4蚊
高質啲要10蚊個
n95 test 根本唔同
自己用腦諗下d 醫護戴邊個就知信邊個啦下話
721 831 101 1111
所以話使乜驚買唔到, 有需求自然有人供應, 之前買嘢都要搶嘅正傻仔
我起碼肯逐個test 睇下criteria 係咩
仲睇醫學journal d 口罩研究
你睇完d 網同連登仲攞把死人口問問問
得把死人口喺連登問問問
仲要濕鳩到幾個人貼埋source 解埋都唔撚明
仲話人人講就信
用下個閪腦啦,唔用生銹架
黃絲大佬
林鄭:各位知道邊度買到口罩可以同政府講(真實對白)
有誠哥唔驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞