誠哥又發顛 外國運左成堆KF94口罩返黎 係百佳賣緊60元10個 每人限買30個

256 回覆
803 Like 7 Dislike
咁都有得講,對比好多冇做過好事什至任何事嘅有錢人權貴,誠哥算係咁啦,口罩比到幾多有需要嘅人都比囤積好,多一個人有疫情控制就更有效,唔可以因為有人立心不良就要選擇性咁賣或者派
林鄭仲問緊國務院拎三千萬個口罩
member]幫推!紅色資本
https://www.facebook.com/HKJEBN/photos/a.461728447175985/3345402368808564/?type=3&theater
提醒大家買之前問清楚PFE VFE BFE 認證
[/member]
前線勇武唔會戴medicom 2042架因為太漏氣,風險都好高

講真2042 塊filter 好,但breathability 低所以好擋氣,側漏得好勁
所以kf94 有流衝力test 而且仲嚴格過n95, 所以大啖吸氣基本上係無事。而且佢係94% ,但數據都做到98% 以上,佢低過n95 1% 係buffer 位

如果你驚0.1 um, 咁市面上大部份 n95, p100, 勇武豬咀, 都一樣擋唔到

kf94係彌補左n95 侷促呢個缺點而成,但又做到氣密性高同外科口罩一樣咁breathable, 所以kf99 係無kf94 咁受歡迎
真係好人難做。
做咩都比人講
嗰陣時一班人屌,七十幾個負評
嗰陣時一班人屌,一個回覆七十幾個負評
買唔到,remind返大家嗰陣時成班人屌佢
學術文!手足裝備抗沙士:護目鏡

請大家幫手推一推,正個評

https://lih.kg/1857672

請大家幫手正評,避免沉底
唔洗用咁靚。。
用開1蚊個
因為啲傻仔淨係睇個%當數據

連人地用咩標準做test都唔知
咁你慢慢用astm level 1
外科口罩點同kf94比
人地個氣密test標準仲高過n95
人在韓國 都幾充足
不過唔知有冇伏
連登一見94% 就屌
咁叫佢地戴PFE 99%外科口罩去武漢
唔好戴N95
嘩頂...等我仲買咗vfe99% @$8
KF94真係得?
好想入多啲,真係feel 到安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞