誠哥又發顛 外國運左成堆KF94口罩返黎 係百佳賣緊60元10個 每人限買30個

256 回覆
803 Like 7 Dislike

借位分享一下口罩學術文:
[資料分享]N95或PFE99%到底擋唔擋到武漢新型冠狀病毒?測試數據同各國口罩標準逐樣睇!
https://lih.kg/1887248
林鄭根本無諗住買😂
今日lunchtime係灣仔合和Taste都有N95賣
$180/20個
仲要ok多貨 賣左好耐先截龍

真係最強黃絲
嘩屌 N95 原盒20個180元
出面藥房賣緊5 60元個
其實韓國呢隻係咪可以用足全日? 如果唔係同啲普通外科口罩比咪貴好多?
astm 係外科口罩standard
你搵n95去做astm 都會fail

仲要個盒貼住$19.95既價錢牌
美金計圍返當你$160
最多係賺你$20蚊運費
真心cls
誠哥好波
係,kf94 好多additional tests
唔同astm/ en14683 呢啲外科口罩standard
連登就拎astm 去度kf94 同n95, 咁kf94同n95 一定fail, 無視左氣密設計
係,kf94 post 必有
咁樣n95都贏唔到astm level1 添
早幾日見到160/5個
李嘉誠
pfe test 你講astm定en14683?

n95 同kf94 同有啲n99 都過唔到
astm level 3 外科口罩唔氣密喎
kf94 壓力低好多,氣密度高,左右兩邊包埋
個機會係99.9%
兩邊搵膠紙痴住咪得
氣密差,astm幾多都冇比較性,淨計過濾比率n95都低過lv3㗎,...你見d口罩懶人包將n95,kf94咁樣比法其實係弱智,塊料幾高lv都好,兩邊漏氣已冇意思
超人誠不欺我
無咁平喇 依家3000won一個喇明洞
開多個post 叫連登仔唔好再賴醒用astm/ iso14683 去度kf94 同n95
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞