catgirl點都撈唔起,有乜方法推到十萬訂

276 回覆
294 Like 56 Dislike
笑撚死
兩個真係一個願打 一個願捱

利申 每條catgirl 嘅片我都有睇,cg唔好話我係 hater
曬氣, 個人剛愎自用
淨係鐘意接受自己鐘意既聲音, 同果班so called 會員互含
但又屌鳩冇人cls 佢地個channel
窮可以係咁買機票去旅行拍VLOG
Cg果陣唔係話冇錢
但佢不斷loop"278喎"loop左10萬次
即係暗示緊間嘢貴
之後佢叫ken決定照食定去第二度食
ken揀左照食 跟住cg又繼續loop返"278喎"
結果ken都頂唔順話食第二間
屌9人?喺live?
我都淨係睇佢啲片,冇cls
其實根本可以講得好聽D
例如話 雖然279有D貴 但為左拍俾你地睇 入去啦! 請你地多多支持下我地
講真
直播幾粒鐘 通常都有人100幾十咁捐 條數都係返度啦
我係佢就得閑搵D貴既餐廳試下伏
香港人就最撚鍾意睇人中伏架啦
佢真係屌觀眾。

年初二佢地上酒店開live,忽然CG發神經咁爆喊,又話d hater蝦佢。
我本住「佢都係黃,支持下佢啦」嘅心態,留句言同佢講:「hater 點都無得避架啦,你接受到fans嘅掌聲時無可避免就會有人唔鍾意你。只有自己睇開d唔好太上心」

跟住阿ken 竟然屌番我:「其實『食得咸魚抵得渴』呢句如果係同行講嘅,我地ok。但觀眾真係無資格講囉。觀眾無份比錢我地架,我地係比緊免費娛樂你,你唔鍾意就咪睇。」然後CG再補句:「我地就係咁架啦,要我講d好聽嘅說話比你地聽,咁呢個唔係我囉。」

屌那星,安慰你都要比你屌。個格閪撚過九記牛腩,你睇埋我嗰份。
建議你唔好睇live,
睇多幾次你都會好似我咁
哈哈,果日我都有睇,見佢狂屌9隻狗,真心on9
笑左,比意見都唔得
btw, 如果舊屎係藍,佢起碼出posts20次上,又有黃店片
笑波子就真藍喇
巴打係咪做過會員?
我睇過1,2次,但覺得啲live好悶
未去到有 drama 我已經閂咗
琴晚觀塘直播
Catgirl講佢以前會俾染血m巾攝影師睇 等佢知道女人黎m係有幾辛苦
我屌
以前我係佢fans 不過而家唔中意佢了
以前比建議佢(好/壞建議都有)
話返我hater
佢成日本住”我就係咁架啦”既心態對人
心理扭曲到覺得全世界唔係100%buy佢既都係敵人
你係要buy到幫佢奶鞋底先會唔插你
你係黃都唔係大晒架

直播成日屌觀眾
其實有無諗過無觀眾
你拍得幾好都無用
多謝呢句說話好似唔會出現係佢把口
呢度d comment 真係好harsh
肥娃偽黃賺到笑冇人屌
重有成班打手
cg講句嘢就比人屌
俾人睇咁又點
得佢一個女人會黎m?
減肥真人SHOW
挑機阿強~~~~
講出黎都比人笑
佢食野片我都頂唔順佢開口'趙'野skipped,個focus好自然落左個口度

creamy之前我都有留言過佢食相問題,人地都識改善下

我地harsh, 佢直情黑面屌觀眾又係咩?真性情?
Cg懶就真性情,次次洗碗叫呀ken洗,話對手有濕疹咪戴手套
旅遊片好好睇喎
拍?關佢撚事咩
全部野咪又係個攝影師搞曬
有冇人好似我咁,鍾意睇佢哋鬧交

每一次開直播,最期待嘅就係睇佢哋鬧交

我每一條片每一個直播都睇,唔好話我唔支持你地
細個俾人恰得太多
佢呢種係自你保護
對外就話自細訓練開頂得順啲haters
咪日日屌觀眾 一講說話唔岩聽就當你反對佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞