catgirl點都撈唔起,有乜方法推到十萬訂

276 回覆
294 Like 56 Dislike
係嘅 但佢又同緊Cg拍拖
應該係biosexual
只不過好好期到底佢地依排係咪有d事
Cg依排成日話要形像
前幾日直播又問d fd點溝仔
阿ken仲要在場
但得阿ken d 片會悶好多
唔係性格閪就可以用黃嚟做擋戰牌迫人對你講好聽嘅說話
自己諗下盲撐果班人係幫緊你定害緊你
正解 睇view數都已經知
好多人話ken不如自己開個新channel
但事實係ken一定要同cg一齊拍檔先搵到食
屌觀眾性格閪呢樣其實不嬲都存在
只係佢依家深黃出名左
就有班盲撐係度幫佢護航
黃都需要有改進有唔岩既地方
不過佢依家wfc 新觀眾源咪由佢
靠班m 底養佢地生活
繼續278屌鬼
無嘢做唔睇到播下幫唔幫到
唔好再提X怡隻肥臭雞
記得嗰陣時ken好似認咗盒dom係佢
但cg屌佢 仲死都唔認
你係意思cg唔認定cg屌ken
外貌我覺得仲接受到啊
唔好太多zoom in佢個樣就ok
同埋佢啲食評係幾好,夠形容詞
至少唔好食佢真係敢講
重點係肯拍片介紹黃店,有幾多公眾人物敢咁樣運用自己影響力公開撐?

個人建議
如果真係唔太接受到
開佢片插埋earphone,你唔睇唔聽,都衝到views
(之前唔知喺邊見到YouTube會將睇片個volume當其一考慮因素,我唔知係咪堅但會照開聲>50%)
嗰日我補多句:「其實你講『係廣告商比錢你地』,但廣告商點解搵你地,都係視乎你觀眾多寡。」
跟住佢地夠膽死講到:「觀眾多寡嘅影響,唔係你地想像中咁有影響力」

我本身想講一句但忍住咗,而家諗起堅後悔:
「如果免費娛樂就唔批評得,咁TVB夠係免費娛樂啦,唔通TVB做得幾膠都唔笑得佢?你地咁黎耀祥嘅?」

可惜而家都未說服到我條女棄呢個channel,我真心覺得我條女再睇佢會學壞。
下?有碗話碗、屌總理早排都有去介紹黃店啦。
同埋唔好shift個焦點,我嬲嘅從來唔係CG樣,甚至嗰對藍屍狗公婆笑鳩CG係肥野、生野,我都公開屌鳩藍屍狗公婆係人渣。

而家CG摟屌嘅地方係個格閪,當正全世界都針對佢咁,連無惡意地安慰佢都要比佢屌鳩。

CG佢都係同馬丁嗰班會含到佢雪雪聲嘅圍威喂摺埋一邊圍爐算鳩數啦。
黃大撚晒?
黃店煮碟真屎比你食,你係咪都會日日都去食一碟呀?
而家cg有無煮屎俾你食呀
講到佢十惡不赦咁
明明佢d片都好高質又推薦黃店
純粹你地係見人地樣衰同肥就割
陳怡好樣過佢,有得屌我實屌陳怡
cat肥婆睇到都唔開胃

youtube呢d速食片就係咁現實,一係你資訊性好夠,一係娛樂性夠,一係你樣好靚

如果唔係就食屎
cat肥婆真係見到都唔開胃,所以佢要行資訊性路線去吸引人,重要唔好影到佢個衰樣
好似熊仔頭咁遮樣都得
完全正解
一兩個屌就話
基本上真係有嘗試去支持,睇佢個CHANNEL D片甚至係LIVE就會有呢個感受
一味上黎屌話分化9成9一係SUB完乜柒都冇睇
一係就直頭上黎鳩UP冇SUB過
睇佢個死款都係永遠同果幾件死忠
咩馬丁同咩LENNA果幾個圍爐互含
由頭到尾都係屌佢格閪屌觀眾
你有冇睇過佢D片
比佢屌得既我相信全部真係有睇佢D片甚至係LIVE先會上黎呢度屌撚柒佢
fucking true
我覺得人人有唔同性格
我鍾意睇佢live起碼有個句講個句
真性情
學佢concept 姐
你覺得係佢真性情
人地覺得支持佢睇佢但仲要受佢氣
唔sub 又有咩問題
人地自由黎
一時又話支持黃色經濟圈 洗唔洗對同路人咁harsh呀
唔覺得佢對觀眾好閪囉
有觀眾搵佢影相 明明好好態度
其實佢d logic ,真心係現實世界好難生存,亦冇乜正常人能夠頂得頂
性格西係世界級
欺善怕惡,人前就唔敢出聲,人一走就大大聲屌人老母(睇多幾次2人live就知)

-咩食得咸魚抵得渴 又拎 著得小衫就要比強姦吖!
-又話觀眾沒資格屌
-人地係D片留言講下呀Ken係基點點點,又認真撚上身話冇證據唔好亂講但d片就拎呢D做賣點
-唔係讚既/有意見=haters
講真 佢同舊屎冇乜分別 睇個封面已經想嘔 仲要叫我訂閱佢 即係每日開youtube都唔知要嘔幾多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞