catgirl點都撈唔起,有乜方法推到十萬訂

276 回覆
294 Like 56 Dislike
屌完觀眾再block 埋人
唔出鏡有機
雖然係黃
但性格真係好撚港女好撚閪
得閒會睇下佢啲片同live
但subscribe就不了
鬧乜?鬧得啱講粗口好正常。啤梨晚報日日講嫁啦
雖然係黃,但樣衰,真心支持唔落
.........
直播好肉酸
兩條友扭扭擰擰
又冇口才 成日搞到場面勁尷尬
睇佢d直播就係兩條友 一個發脾氣 另一個氹返佢咁
同埋有時入到間餐廳 又嫌貴 話冇錢
之後觀眾就捐錢俾佢
搞到有d好似乞錢咁
依個真係死症黎

仲有希望注意下儀容衣著
有時見佢件衫好似抹地布咁
Youtube係商業野 商業就係講包裝

d片就幾好睇既
旅遊片同餐廳係ok
因為佢地食得多野 又唔會盲撐
不過好希望佢地搵多d題材拍下 大眾化d都要
賺到錢先可以令你自己想做既野更多同更好
例如咁鍾意泰菜 可以考慮去拍下學煮泰菜 或者教煮泰菜
如果唔係d片太悶

利申 多年fans 條條片都睇晒
最9痴線係上身鬧>垃圾狗etc
我當堂嚇一跳(聽過幾次)
心諗,你驚狗咪避囉,聽到吠就狂屌,反應大到,以為隻狗咬完佢,原黎係老遠
至好笑係佢d盲撐fans,鬧埋隻狗一份

見唔岩水水既comments,就話係抨擊係haters, 從來唔反省自己有乜問題

十個有八個人都係咁講,就好自省下啦
人要成長,做人要成熟,唔代表唔係真性情

自己9鬧就比借口話自己係真性情

本來對佢冇乜嘢,重做過會員,,但睇十次直播上就會對佢極反感
學email賣相好過啦
屌你,笑到仆街
是鳩旦啦
牙ken 都講左唔偽情侶偽拍棟身份
快d 開個人channel 成就一定更高
根本所有剪片整cover 拍野全部係佢做曬
我相信有九成以上觀眾都係欣賞呢樣野先睇
真係睇件肥野日日公主病上身鬧ken 同觀眾咩
Ken 認左係gay
依家以柏檔身份一齊經營個channel
邊條片講過?
我見D高訂閱既都會露下奶, 佢有冇呢方面既諗法?
最新果條qa 講左
如大j講得啱 就係你所謂既『良知』

就輸比藍屍囉呢方面

人地在like share
呢條肥西算撚數啦
本身FOLLOW左,睇左次直播,睇左陣就見到佢發公主病脾氣屌鳩個攝影師
D觀眾留下D相反意見COMMENT就話人地五毛BLOCK鳩埋人
呢D咁既質撚YOUTUBER,深黃都冇撚用啦
反而真係替佢個攝影師慘, 乜都一手一腳搞曬仲要比件肥野日日當狗咁鬧
我係佢一早單飛自己開CHANNEL依家起碼都十萬FOLLOWERS
件肥野唔係痴住佢,鬼有人睇佢D片,
但明明記得之前有流出過佢哋嘅情侶相
佢個快問快答有講係鐘意男
但應該雙性黎
佢之前D直播都默認情侶
只係死口話唔公開

如果唔係情侶,有乜可能條仔唔「中」9佢呀?條女日9日係度嘈

不過呀Ken絕對爭唔落,太縱條女,佢咁臭法,Ken有一半責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞