有冇人食過康寶萊?

61 回覆
6 Like 38 Dislike
應該係讀屎片
呀!自從我食咗啲康寶萊之後呢!啲腦筋好咗好多呀!次次考試都得一百分添呀!
健康台去有個會員 皇天擊殺唔知乜鳩 又係做康寶萊,幾個月前先出post比人屌完
你用無糖無奶麥皮代一餐都有相同效果,有個中學同學勁on9借埋錢做,仲想sell埋我哋班同學,好彩依家正常返
之前食過一排 個教練每星期都約我去覆一次磅 短期內真係瘦左好多 但個時日日都好撚肚餓 高峰期教練叫我一日飲三杯我真係飲到想嘔 講真 好撚難飲 屎水咁 之後由於個教練太撚煩 係咁叫我join 呢樣join個樣 就冇再搵佢 同時回復返日常飲食 依家肥過個陣減肥之前
加多96蚊買支蘆薈汁飲🥰
同埋你同朋友仔買蛋白粉會送個水樽比你㗎
要多飲水!每日至少2公升!咁樣身體好快就會唔同哂😍😍😍

係呀,黎緊去唔去我地fit club到做運動呀,會送一杯shake😁😁🤙
其實d shake本身唔難飲 但係一日飲兩杯 日日咁飲 幾好飲都變難飲啦 直情飲到想嘔 同埋真係貴 好彩當時冇去佢地d活動
仲有營養班
我都係想做下運動姐
真 個陣個教練叫我一日三杯 話快d有效果我真係日日都飲到嘔
之前佢仲叫我自己加d野落去溝 話好好飲。。聽到要拎攪拌機已經覺得煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞